Gloria Agency cauta trainer

Daca esti model in cautarea unui loc de munca in orasul tau sau daca esti studio si faci angajari, posteaza aici anuntul tau.
LanaRhodes

!DOAR PERSOANE DE SEX FEMININ!

Rolul trainerului este de a ajuta modelele prin a tasta si sa atinga cele mai inalte performante. In primele 6 luni noi iti oferim toate informatiile de care ai nevoie sa ajungi un Senior Trainer.

CERINTELE POSTULUI:

Persoana echilibrata, deschisa la nou, cu dorinta de afirmare si initiativa
Prezenta placuta, rabdare, pasiune pentru dezvoltarea oamenilor, creativitate, nivel ridicat de energie, carisma
Cunostinte MS Office de baza
Nivel avansat al limbii engleze
Program prin rotatie, 3 ture de zi(7Am-4Pm), 3 ture de noapte (9Pm-06Am), 3 libere

Reprezinta un avantaj:

Experienta minim 2 ani intr-un pozitie similara sau in vanzari business to consumer.
Fost model

BENEFICIILE POSTULUI:

- Pachet salarial extrem de motivant, aliniat la cerintele pietei, compus din parte fixa si bonus de performanta (fix: 2700 net + bonusuri de performanta, decont transport, bonuri de masa)

- Oportunitate de dezvoltare si promovare in cadrul companiei;

- Cursuri pentru imbunatatirea abilitatilor si cunostintelor in domeniu;

- Team building-uri periodice;

Cine suntem noi:

Gloria Agency face parte din grupul AVC cu o vechime de peste 20 ani pe piata de streaming online in domeniul videochatului. Experienta acumulata in acesti ani, echipa formata din profesionisti precum si oferirea de servicii de cea mai inalta calitate au dus la recunoastere nationala si internationala, obtinand numeroase premii la summiturile de profil, dar si cele mai bune rezultate cu modelele Gloria!

No avatar
Blon_da

Da chiar v-ar trebui traineri ca e foarte slab acum trainingul la studio. De cand am pelcat de la voi am vorbit si cu alte fete care fac videochat in Bucuresti la studiouri si ziceau ca Gloria e destul de jos si din ce stiu ele. Nu inteleg de ce nu luati mai in serios partea asta ca eu n-am primit o sansa reala sa fac bani acolo. Aveam mereu senzatia ca pierd timpul si va dau partea mea din procent degeaba. Ce traineri mai erau stateau numai cu gandul la plecat si erau frustrati ca nu sunt luati in excursii.... Asta ca sa stiti si ce se intampla pe la voi prin studio sau in agentie, ma rog ca e Gloria Agency....
LanaRhodes

Blon_da;n50901 wrote: Da chiar v-ar trebui traineri ca e foarte slab acum trainingul la studio. De cand am pelcat de la voi am vorbit si cu alte fete care fac videochat in Bucuresti la studiouri si ziceau ca Gloria e destul de jos si din ce stiu ele. Nu inteleg de ce nu luati mai in serios partea asta ca eu n-am primit o sansa reala sa fac bani acolo. Aveam mereu senzatia ca pierd timpul si va dau partea mea din procent degeaba. Ce traineri mai erau stateau numai cu gandul la plecat si erau frustrati ca nu sunt luati in excursii.... Asta ca sa stiti si ce se intampla pe la voi prin studio sau in agentie, ma rog ca e Gloria Agency....

Multumim mult de feedback, ne-ar ajuta sa ne zici si in ce locatie ai lucrat, ca asa dupa nick name nu putem sa ne dam seama. Cat despre traineri ca sunt slabi ... aici e foarte discutabil, iar faptul ca suntem jos ma indoiesc, avem o medie extrem de mare pe incasari medii pe model, poate printre cele mai mari dintre toate studiourile dar na parerile sunt impartite. Iar faptul ca un trainer este frustrat ca nu merge in excursii nu le facem pt traineri, le facem pentru modele aceste lucruri, ei au alte benificii.
Scrie răspuns