Studio 20 sau Gloria ?

Daca esti model in cautarea unui loc de munca in orasul tau sau daca esti studio si faci angajari, posteaza aici anuntul tau.
No avatar
123456

Buna fetelor , am fost și eu la foarte multe interviuri și încă nu m-am decis ce sa aleg . Scopul meu este sa îmi achiziționez un apartament cât mai repede (nu cu banii jos ca asta durează )
Știu ca studio 20 are un program pentru apartamente cu dobânda 0 , îți dau ei banii și apoi tu plătești in rate , dar in același timp sunt foarte stricți și au multe amenzi . Pe când la Gloria mi se pare ca sunt mult mai flexibili dar nu au acest program intern ,au zis ca mă pot ajuta in timp sa îmi achiziționez dar nu știu exact cum , aici nu a fost clar .
Voi ce știți despre acest topic ? Mă puteti ajuta sa iau o decizie buna ?
LanaRhodes

pot sa iti spun ca eu mi-am luat aparatament si am fost model la Gloria si avem multe modele care si-au facut credit si si-au luat aparantament. Dar daca tu te gandesti sa il iei cash nici nu ar trebui sa pui asa problema, ci problema trebuie pusa cine crezi ca te poate ajuta mai mult ca sa evoluezi si sa ajungi model de top ca sa iti iei propria casa cash. La Gloria Agency da nu sunt cele mai stricte conditii de pe piata, banii se dau la timp indiferent de ce faci sau nu, iar eu ma pot ocupa de tine, in noul proiect implementat Model de top, pt modele de top, eu sunt fost model Gloria de top pe Jasmin si pot sa te ajut sa ajungi si tu model ca mine daca iti doresti si ai ambitie.
YourLovelyOne

Am văzut ca sunt studiouri care spun ca după 6 luni lucrate îți poți face credit la banca. Acum te poți asigura întrebând la banca ce vechime trebuie sa ai ca să ți accepte credit, cu cât venitul mai mare, cu atât mai mare creditul (nivelul de îndatorare), gândindu te și la ce credit te poți încadra, la ce suma... Mult success!
No avatar
Blon_da

Studio 20 e cel mai toxic studio din Bucuresti probabil. Parca toată lumea e nebuna acolo. Dar am avut experienta negativa si la Gloria Agency ca nu se ocupa mai nimeni de mine. Parca eram invizibila pentru ei ca nu le aduceam bani din prima si nu le pasa. In situatia asta erau si alte modele care cred ca au plecat si ele. Chiar nu ma asteptam dupa ce s-au purtat frumos la interviu si restul. Ori n-au destui oameni ori asa fac ei bani din videochat....n-am o explicatie. Plus ca nu sunt multe fete motivate de ce comisioane sunt acolo deci ....pa!
LanaRhodes

Blon_da;n50902 wrote: Studio 20 e cel mai toxic studio din Bucuresti probabil. Parca toată lumea e nebuna acolo. Dar am avut experienta negativa si la Gloria Agency ca nu se ocupa mai nimeni de mine. Parca eram invizibila pentru ei ca nu le aduceam bani din prima si nu le pasa. In situatia asta erau si alte modele care cred ca au plecat si ele. Chiar nu ma asteptam dupa ce s-au purtat frumos la interviu si restul. Ori n-au destui oameni ori asa fac ei bani din videochat....n-am o explicatie. Plus ca nu sunt multe fete motivate de ce comisioane sunt acolo deci ....pa!

La care din locatii ai lucrat?
Scrie răspuns