Videochat pentru barbati

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Jasmine

Daca vrei sa lucrezi in videochat, ca barbat sa stii ca este putin mai dificil, decat ca femeie, de aceea trebuie:

No avatar
razvan86

La sala nu am mai mers de mult timp,dar ma reapuc... si limba engleza o stiu foarte bine.Daca imi merge bine ma gândesc sa renunt la actualul job.
Jasmine

Razvan trebuie sa iei in considerare si faptul ca pe site-urile de profil majoritatea membrilor sunt barbati.Eu am dat peste barbati care credeam ca o sa se autosatisfaca pur si simplu si femeile o sa stea la coada sa vada.insa cand au vazut ca au cerinte foarte ciudate de la membri nu au putut face fata.
No avatar
razvan86

Chiar vreau sa incerc sa lucrez in acest domeniu si cred ca o sa fac fata la ce ma asteapta :))Problema este ca nu pot lucra de acasa,as vrea sa lucrez din studio deoarece acolo,din cate am inteles,mi se ofera conditii excelente.Poate cineva sa imi recomande un studio exclusiv pentru barbati ,din Bucuresti?Am prietena,stie ca vreau sa fac videochat si nu vreau sa apara alte discutii....#:-S
No avatar
Andrei85

Jasmine;957 wrote: Daca vrei sa lucrezi in videochat, ca barbat sa stii ca este putin mai dificil, decat ca femeie, de aceea trebuie:

Asa e am avut o perioada in care nu prea am mai avut grija de look-ul meu, aveam multe examene si eram knock-out nu alta.Abia reuseam sa mai fac 100 lei pe zi.Cand am reinceput sa merg la epilat si la sala s-au vazut rezultatele pe site-uri.Cel mai tare ma dispera ca barbatii care merg la epilat sunt luati drept ciudatei,wtf numai femeile pot sa fie atente cu ele insesi?
Jasmine

Asa e Andrei, la noi in Romania, se merge pe premiza ca daca ai grija de imaginea ta mai mult ,barbat fiind ,e ceva in neregula insa in strainatate e ceva normal sa ai programare saptamanala la salon, si bronzul e un must nu un moft :P.
Dupa cum cred ca ai vazut si tu e plin de romani cu burta ,parosi si dizgratiosi care "fac videochat",acestia incearca marea cu sarea si apoi vad ca nu fac bani si renunta.Iar cand le spui ca desi stiu engleza la perfectie si au vaste cunostinte generale nu ii accepti pentru o colaborare ,sunt ofticati ca e " pierderea noastra" :))))).Ma indoiesc categoric ca pierd ceva.

Cel mai tare ma amuza cei care desi vor sa faca videochat au impresia ca provocandu-si placere proprie vor intra muuuuulte femei si o sa saliveze uitandu-se la camera lui, aruncand cu tipsurile ca la streaptease.SOC!!! Femeile rar intra pe site-uri ca sa arunce banuti, ele ii iau!!!.Tot domnii sunt cei care cauta alti domni pentru placeri virtale si curiozitati nesatisfacute.Am dreptate sau nu?Eu zic ca daaaa!!
No avatar
Emanuelle

Jasmine;1112 wrote: Asa e Andrei, la noi in Romania, se merge pe premiza ca daca ai grija de imaginea ta mai mult ,barbat fiind ,e ceva in neregula insa in strainatate e ceva normal sa ai programare saptamanala la salon, si bronzul e un must nu un moft :P.
Dupa cum cred ca ai vazut si tu e plin de romani cu burta ,parosi si dizgratiosi care "fac videochat",acestia incearca marea cu sarea si apoi vad ca nu fac bani si renunta.Iar cand le spui ca desi stiu engleza la perfectie si au vaste cunostinte generale nu ii accepti pentru o colaborare ,sunt ofticati ca e " pierderea noastra" :))))).Ma indoiesc categoric ca pierd ceva.

Cel mai tare ma amuza cei care desi vor sa faca videochat au impresia ca provocandu-si placere proprie vor intra muuuuulte femei si o sa saliveze uitandu-se la camera lui, aruncand cu tipsurile ca la streaptease.SOC!!! Femeile rar intra pe site-uri ca sa arunce banuti, ele ii iau!!!.Tot domnii sunt cei care cauta alti domni pentru placeri virtale si curiozitati nesatisfacute.Am dreptate sau nu?Eu zic ca daaaa!!

Asa e m-am saturat si eu de grasuni care dau farmece de videochat, ca s anu mai zic ca la cupluri ea e bata la engleza si el e bata la dotare :)))) dar burtica din belsug.Sunt rea nu?
No avatar
anastasia

Emanuelle;1115 wrote: Asa e m-am saturat si eu de grasuni care dau farmece de videochat, ca s anu mai zic ca la cupluri ea e bata la engleza si el e bata la dotare :)))) dar burtica din belsug.Sunt rea nu?

:))))) Buna asta. Nuuuuu, nu esti rea deloc chiar. Nah...unii, din pacate, asa se prezinta in fata camerei. Nu poti avea pretentia sa ai membri multi sau castiguri foarte mari. Sunt convinsa ca aspectul fizic conteaza, sa fii ingrijit + limba engleza.
No avatar
Andrei85

Wawww, dar ce rele sunteti, eu chiar nu am probleme cu imaginea mea :D:D:D dar nu credeam ca puteti fi asa de rautacioase :)) dar asa e nici eu nu stiu de ce strica piata multi
No avatar
Penelope

Nu cred ca fetele sunt rele Andrei dar cum barbarilor le plac femeile gen barbie ....noua ne place Ken 😁.
Scrie răspuns