Doresc sa fiu model independent

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Someone123

De curand am intrat in lumea videochatului si sunt interesata sa fac aceasta activitate pe cont propriu fara intermediari sau agentie ;)
Doresc sa iau legatura sau rog sa mi se raspunda aici de catre domnisoare / doamne care sunt independente.
Ma intereseaza sa stiu despre cum intri in legalitate, de iti deschizi , cum platesti taxele , ce activitate vei spune ca ai ?
Daca ajungi sa incasezi sume importante de bani lunar...Ma refer aici la mii sau zeci de mii de dolari , cum procedezi sa fi in regula cu aceste sume de bani ?
Iti faci sediul firmei la alta locatie ca sa nu te trezesti cu cineva cioc cioc la usa ? Cum justifici , din ce rezulta sumele de bani pe care le faci lunar ?
Ar fi mai convenabil sau linistitor sa faci treaba asta si sa te legalizezi in alta tara ?
Astept raspunsurile voastre si extra informatii daca sunteti binevoitoare la care poate nu m-am gandit. Multumesc tare mult !
Amysweet

E simplu firma cu sediul platit un contabil bun! Faci bani si nu ai nici o treaba ce si cat si cand si etc

No avatar
Intheshadow

Someone daca doresti aceste detalii,ti as sugera sa ti cauti o contabila si s o intrebi absolut orice despre declararea banilor si tot ce vrei sa stii…este cel mai indicat
No avatar
Someone123

Am mers odata la un contabil care spunea ca este expert contabil dar nu a stiut sa imi spuna nimic despre videochat.
Tu lucrezi de acasa? Aici in Romania ?
Sediul ti l-ai facut pe o alta adresa? Ce activitate sustii ca ai pe firma ta, ai spus ca Videochat ?
Sunt total paralela de aceea pun atat de multe intrebari....
No avatar
Someone123

Va trebuii sa caut, am mers odata la o asa numita expert contabila dar nu a stiut sa imi spuna nimic.
Scrie răspuns