Vixen Studio sau Heylux? Care e cel mai bun studio de videochat din Iasi?
e vai de el studioul. de asta stau modelele 2-3 zile si pe urma pleaca. de obicei se duc acolo fetele care nu se uita inainte sa vada ce pareri au alte modele si cred ca-i ok. dar pe urma vad cum e si se razgandesc imediat. cam asa se intampla lucrurile acolo, ca sa nu intru in detalii.....
Vixen a ramas cu obiceiurile vechi. de fapt nimic nu s-a schimbat. aceleasi modele dezamagite pleaca de acolo si daca nu si-ar face tot timpul reclama ar fi studioul gol. dar mereu gasesc pe cineva pe care sa o pacaleasca macar o perioada, ca sa-si ia ceva bani de pe urma ei. trist, foarte trist ca se ma intampla asa ceva in videochat in Iasi in 2022.
Pot confirma ca e o mare tristete la Vixen. Sunt 2 modele mai vechi care habar n-am de ce stau acolo dar e treaba lor. In rest sunte fete care ca si mine pleaca. Chestia este ca multe fete se lasa atrase de reclame si nu se uita inainte ce e cu studioul asta, dar mi s-a intamplat si mie asa ca n-are rost sa vb despre altele. 
- AlexandraP
N-am auzit pe nimeni sa castige bani seriosi la Vixen. Stiu ca au facut la alte studiouri de videochat din Iasi, dar niciodata la Vixen... Nici nu prea are cineva cum sa faca bani acolo la ce atmosfera e pe acolo...
- AlexandraP
Da, cam asta e situatia din pacate. N-ai cum sa faci acolo la ce atmosfera e. Sa te faca patronul proasta nu e prea placut. Tu ai lucra asa, sa stai online 8-9 ore cu zambetul pe fatza?
- AlexandraP
Dubios ca intotdeauna. Stie cineva vreun model care sa spuna ca-i multumita de timpul petrecut la Vixen? Toate vor sa uite experienta si le e jena sa povesteasca despre asta...
- MariaMarry
Eu am mers acum cateva luni bune la un interviu si de cum am intrat ..sincer nu am ramas impresionata. Am vorbit cu o doamna iar la un calculator era un barbat, cred ca sotul care statea cu modelele. Pe mine chestia asta m-a pus pe ganduri pentru ca nu voiam sa fiu ajutata de catre un barbat. Niste fete umblau pe acolo in lenjerie..cand am vazut asta nu stiam cum sa plec mai repede.
Nu stiu daca a fost un studio bun in trecut Vixen, insa acum clar ca nu mai este nimic de el. Cred ca mai merg fetele care nu stiu exact ce sa aleaga si care nu au experienta ca eu una nu as vedea de ce sa mergi la Vixen. Dar na, fiecare face cum stie.