Care studio este mai bun Heylux sau Nightprowl?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
NightProwl

Daca nu e un secret national de stat , ne poti spune cine esti si la ce studio lucrezi ?
In rest ... HeyLux sa traiasca ! :)))
No avatar
NightProwl

Culmea , liniste maxima timp de saptamani intregi. Cum l-am gasit pe Domnul George , marele geniu al videochatului prin Iasi , cum au inceput din nou comentariile aici.
Hai sa fim seriosi ...
No avatar
chromebrowser

Leyla;n49212 wrote: Nightprowl e o un fel de inchisoare pentru modele. Cine a avut ghinionul sa lucreze acolo va poate confirma ca toti parca sunt scosi din minti.

Nu mai au makeup si nici fotograf , nu mai au nimic. Doar pun presiune pe modele si pe admini sa faca bani, multi bani repede.

Si mereu cu gura pe tine, ca nimic nu e bun. Am auzit ca la Constanta au dat faliment cu stilul asta si probabil de asta le e frica sa nu dea faliment si in Iasi sau in Bucuresti. dar cu stilul asta m-as bucura sa dispara sa nu mai sufere nimeni din cauza lor.

Poate suna asa un pic dramatic ce spun eu dar nu sunt singura sa stiti.....

A inceput lockdown-ul de corona cu cativa ani mai devreme la ei, tinand pe toata lumea izolata-n studio cu mult inainte sa se raspandeaca virusul. xD
No avatar
NightProwl

Lol. Avem mai multe modele nemultumite pe topicul asta decat am avut total modele angajate la Iasi.
Asta e de Zona Crepusculara, sincer :))
Cecilia

Am intrat din nou la Heylux pe site dupa ceva vreme si am vazut ca au cateva schimbari legate de bani. Au marit bonusul de reocmandare la 2 mii de dolari , dar e cu niste conditii acolo si au mai schimbat si bonusurile pentru modele. Acum dau bonus la ore mai putine din ce am inteles eu. Din pacate la Nightprowl nu vad pe site ce conditii de bani au ca sa pot sa compar deci nu vad cum s-ar putea compara unul cu altul.... Poate voi stiti mai multe.
No avatar
JustYou

NighProwl, niște nesimțiți, pun presiune pe modele sa facă bani și cam atât, modelele nu pot avea viata personala.nu au pic de respect fata de alte persoane! Dacă plecați de la ei nu va mai vedeți banii, cauta mereu scuze de 2 lei.
No avatar
NightProwl

NightProwl va pune intotdeauna pret pe performanta. Performanta inseamna respectarea unor proceduri, a unui orar clar si a unor procese serioase. Daca asta inseamna puscarie , presiune si asa mai departe atunci da ... asta facem . Cele care "rezista" in acest sistem sunt fericite si fac foarte foarte multi bani , pentru ca au aceasta mentalitate . Cei care vor bani de o cola dintr-o industrie care le poate aranja foarte frumos financiar pentru restul vietii sunt libere sa aleaga orice altceva, orice studio sau ocupatie. Comentariile sunt comentarii , pareri in general ale oamenilor care vorbesc din auzite si care n-au calcat o secunda in studioul nostru. Dar nu-i asa , vorbele sunt gratis .
Zi minunata sa aveti. Va recomandam sa mergeti la HeyLux (asta e topicul) daca nu aveti mentalitatea orientata catre bani, nu catre spart seminte cu prietenii.
Scrie răspuns