Vixen Studio sau Heylux? Care e cel mai bun studio de videochat din Iasi?
Mi se pare ca Vixen nu mai exista. Degeaba scrieti aici. Am gasit un site care se cheama videochat Iasi si dadea de inteles ca ar fi Vixen sau ca ar fi fost Vixen. Deci comparatia nu e corecta ca unul din studiouri nu mai exista sau cel putin asa cred eu, ca s-a schimbat, e altceva acum.... A mai observat cineva lucrul asta?
Intre timp am auzit si de Vixen,.... Vai, vai, vai!!! Mi-a spus cineva sa caut de curiozitate pe Google după "Vixen videochat Iasi" si am gasit niste stiri de mi-au dat palpitatii. Tot felul de scandaluri, cu politie si chestii de care te ingrozesti ca se mai intampla in orasul asta. Ma intreb cine s-ar duce acolo sa faca videochat? Ce fel de modele oare, care sa mai sis tea intr-un loc ca ala?
Studiourile astea de videochat care se ascund isi schimba tot timpul locul si numele. Isi fac doar reclama pentru modele noi, ca modele cu experienta nu stau acolo sa lucreze. Asa e si cu Vixen probabil. Si-au facut Videochat Iasi ca sa atraga modele care nu stiu care-i treaba si dau din intamplare de un studio ca asta. De asta e bine ca exista forumul asta ca macar sa fie cineva care sa le spuna in ce se baga.
Asa stiam si eu, ca se muta din loc in loc, pana ajung la niste case. Asa nu ii gaseste nimeni si pot sa fac ace vor. Ma intreb ce garantii ai ca model ca esti platita intr-un loc ca ala? Cand nu vrea studioul sa-ti dea bani pe cateva perioade lucrate unde te duci sa spui? Poti sa te duci la ITM sau la Politie ca ai fost pacalita de niste personae la o casa? Ca te iau si pe tine la intrebari….
Vixen, incercati la Vixen, ca ala e cel mai sigur studio ca sa ramaneti fara bani si haine
))))) Glumesc si eu ca altceva n-am ce sa zic. Am auzit niste povesti despre Vixen si alt studio de videochat din Iasi de mi-am pus mainile in cap. Nu inteleg cum sunt lasate sa functioneze locuri de genul asta. Si mai ales cum are curajul cineva sa se duca sa lucreze, sa se dezbrace la o casa din aia….
Cecilia;n47567 wrote:
Nu stiu, insa trebuie sa fii naiva sa crezi ca cei de la Vixen Studio iti ofera ceva. Multe fete cred ca o sa primeasca acel bonus pe care il au de n ani, dar defapt se multumesc cu nimic.
Sunt atâtea alte studiouri de videochat în Iasi mult mai decente ca Vixen. Totul este sa alegi cu capul, sa te gandesti un pic inainte de a te angaja. Ca pe urma e greu sad ai inapoi , ca studioul ala pune presiune pe tine ca model sa ramai sis a faci bani pentru cine e acolo.
Chiara r trebui ca toate modelele care au lcurat la Vixen sau studiouri asemanatoare sa-si spuna povestea , experientele de acolo ca sa nu se mai duca nimeni vreodata.
Nu stiu, insa trebuie sa fii naiva sa crezi ca cei de la Vixen Studio iti ofera ceva. Multe fete cred ca o sa primeasca acel bonus pe care il au de n ani, dar defapt se multumesc cu nimic.
Sunt atâtea alte studiouri de videochat în Iasi mult mai decente ca Vixen. Totul este sa alegi cu capul, sa te gandesti un pic inainte de a te angaja. Ca pe urma e greu sad ai inapoi , ca studioul ala pune presiune pe tine ca model sa ramai sis a faci bani pentru cine e acolo.
Chiara r trebui ca toate modelele care au lcurat la Vixen sau studiouri asemanatoare sa-si spuna povestea , experientele de acolo ca sa nu se mai duca nimeni vreodata.
Nella;n50152 wrote: Intre timp am auzit si de Vixen,.... Vai, vai, vai!!! Mi-a spus cineva sa caut de curiozitate pe Google după "Vixen videochat Iasi" si am gasit niste stiri de mi-au dat palpitatii. Tot felul de scandaluri, cu politie si chestii de care te ingrozesti ca se mai intampla in orasul asta. Ma intreb cine s-ar duce acolo sa faca videochat? Ce fel de modele oare, care sa mai sis tea intr-un loc ca ala?
Normal ca iti pui mainile in cap, cum spui tu. Ce e asa mare surpriza, intreb? Videochatul in Iasi mai are cateva nume din astea de care modelele nu vor sa mai auda. Asta este, n-ai ce sa-I faci. Cine s-a pacalit o data nu mai calca ever pe acolo, parerea mea.
N-am auzit pe nimeni sa se intoarca la Vixen. Banuiesc ca mai apar fete de la tara care nu stiu ce e cu ele si dau de primul studio care le iese in cale. Numai asa imi explic.
Normal ca iti pui mainile in cap, cum spui tu. Ce e asa mare surpriza, intreb? Videochatul in Iasi mai are cateva nume din astea de care modelele nu vor sa mai auda. Asta este, n-ai ce sa-I faci. Cine s-a pacalit o data nu mai calca ever pe acolo, parerea mea.
N-am auzit pe nimeni sa se intoarca la Vixen. Banuiesc ca mai apar fete de la tara care nu stiu ce e cu ele si dau de primul studio care le iese in cale. Numai asa imi explic.
Irrina;n47295 wrote: Acest studio Vixen, ce e cu el mai exact?Imi poate oferi cineva cateva informatii?
Multumesc !
Stiu ca acum cativa ani era un fenomen Vixen studio prin Iasi si era usor de recunoscut pentru acele afise cu bonusuri exorbitante si ireale puse peste tot in Iasi, dar de vreo cativa ani nu s-a mai auzit de acest studio de videochat din Iasi
... ma intreb daca mai exista sau daca mai stie cineva ceva de el...
Stiu ca acum cativa ani era un fenomen Vixen studio prin Iasi si era usor de recunoscut pentru acele afise cu bonusuri exorbitante si ireale puse peste tot in Iasi, dar de vreo cativa ani nu s-a mai auzit de acest studio de videochat din Iasi
-
andreea popa
Smaranda;n43792 wrote: Dintre Vixen si Heylux, clar as alege Heylux. De Vixen nici nu am mai auzit..stiu ca erau niste afise la un moment dat lipite peste tot in oras, in rest, nimic. Spre deosebire de alte studiouri, prefer sa nu le numesc, am vazut ca ofera conditii excelente de munca.
cred ca vixen a ramas doar cu afisele. nu sa mai auzit nimic de ei ultimii ani. ma intreb daca mai exista ?
cred ca vixen a ramas doar cu afisele. nu sa mai auzit nimic de ei ultimii ani. ma intreb daca mai exista ?
din ce stiu eu acum Vixen s-a dat la fund cumva. de la cat de proaste sunt parerile modelelor despre studio s-au ascuns si isi spun videochat Iasi sau asa ceva. deci practic nu-si mai spun numele pe nicaieri. cred ca mai au siteul vechi dar mi-a aparut reclama cu videochat Iasi si cand am dat acolo sa intru mi-am dat seama ca sunt ei.