cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Larisa21

Ellena;n46129 wrote: Si eu tot de la ING scot momentan, tot 900/tranzactie si doar 5 tranzactii pe zi. Am incercat la BRD si mi s-a blocat cardul in bancomat fara a face vreo retragere. Iar la BCR la bancomat, imi transforma din dolari in lire, apoi in lei si am refuzat tranzactia. Apoi nu am mai incercat la alte banci, am ramas la ING.

Mai nou nu merge nici la raiffeisen, deci sa inteleg ca a ramas ING si BCR ?
Mai sunt si alte banci la care merge ?
No avatar
Ellena

Larisa21;n46263 wrote:

Mai nou nu merge nici la raiffeisen, deci sa inteleg ca a ramas ING si BCR ?
Mai sunt si alte banci la care merge ?

Nu cred. Nu inteleg de ce este situatia asta.
No avatar
Michela

Buna, a scos cineva de la Cash Point atm care apartine de Credit Europe Bank? La ing cum vi se par comisioanele? Mersi
No avatar
Andreea Elena

Buna. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un raspuns, va rog.. am card Cosmopayment, de la ce bancomate este comisionul cel mai mic de retragere? Multumesc
Ann

Buna! Intreb (prin absurd) a incercat cineva vreodata sa faca o plata online cu cardul virtual care apare in contul Cosmopayment? Credeti ca este posibil?
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Andrada78

Ann;n50093 wrote: Buna! Intreb (prin absurd) a incercat cineva vreodata sa faca o plata online cu cardul virtual care apare in contul Cosmopayment? Credeti ca este posibil?

nu se poate.acela nu este un card virtual,este cardul tau pe care il vei primi daca nu l ai primit
Ann

Andrada78;n50094 wrote:

nu se poate.acela nu este un card virtual,este cardul tau pe care il vei primi daca nu l ai primit

Am zis sa intreb oricum, pentru ca support ul mi a spus ca e in regula, se poate folosi, din am incercat sa aflu, ca se poate folosi pana in momentul in care activezi cardul fizic dar mie mi e totusi greu sa cred si sa trimit bani aiurea. Dar din cate stii, PRIMUL payment se primeste tot asa greu (dupa 7zile) sau atunci a fost un bug de inceput?
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Amysweet

Cine ma poate ajuta și pe mine cu cardul cosmopayment va rog mult!!
No avatar
Kasa

Buna! E cineva care utilizeaza cosmo si nu le au fost virati banii? Merci?
YourLovelyOne

Si dupa ce vine cardul acasa, aceeasi sisituatie, se pot face plati online fara probleme.
Scrie răspuns