Mai lucram pe Chaturbate ?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
matzarebela

i-am primit azinoapte pe la 12
FlowerPower

eu cred ca tu ar trebui sa primesti ban de pe acest forum, tin sa precizez ca acest individ mi-a trimis si mie pm uri sa ma convinga si cand l-am refuzat frumos a inceput sa imi vorbeasca urat.Din punctul meu de vedere nu ai stofa de profesionist in domeniu, in nici un caz un om bazat pe el nu cerseste in pm la modele, rog adminul acestui site sa se auto-sesizeze in privinta lui.
Multumesc!
No avatar
iasmina15

Bună! Mai este cineva căruia nu i se încarca site-ul cb? Alte site-uri funcționează..
No avatar
zuper.precious

Te ajut eu cu camera 4k daca vrei ca am 3:)) dar poti sta 4k doar pe un site gen chaturbate atat
No avatar
zuper.precious

:))) e pierde vara omul :)))
No avatar
iasmina15

Buna ! Am stat și am analizat prima pagina de pe chaturbate! Am intrat pe un model și avea 700 Users ! A primit 200tks și a urcat la 4K Users !! Îmi explica și mie cineva cum e posibil ? Exista fake traffic pt CB sau.., am observat acest lucru la mai multe modele ! Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri !
Scrie răspuns