Acest lucru nu s-a intamplat NICIODATA!!!...astfel ca i-am rugat sa imi trimita o dovada a acestui fapt dar acestia au spus ca nu se poate.
In cele din urma am incetat sa mai lucrez pe acest site...cum sa mai lucrez daca banii pe care ii castigam nu mai ajungeau la mine din cauza sanctiunii?!?
Sunt niste nesimtiti care vor doar sa traga pe sfoara modelele, sunt prea multe probabil si s-au gandit ca astfel pot castiga mai multi bani de pe urma lor.
O alta intamplare, unei prietene i-au suspendat contul pana in anul 2020 deoarece facea fisting in free chat.
Fata asta chiar facea bani frumosi pe acest site, nu inteleg de ce sunt atat de "magari"...ca altfel nu pot sa le spun.
Eu inteleg ca au devenit mai stricti din cauza scandalului cu privire la "public broadcasting", dar cele intamplate in cazurile de mai sus nu au nici o legatura, pur si simplu cauta motive de a strica ceea ce au construit unele modele si de a le "jefui" pe altele.
Daca sunteti interesate de scandalul in care au fost implicati, va pun la dispozitie materialul care a fost dat si la stirile ABC News.