Cont Monese blocat
Tocmai mi au blocat contul Monese (temporar spun ei). Desi nu l am folosit in alte scopuri, decat pentru a face transfer din Paxum catre Monese. Mi au cerut sa dau dovada locului de munca, precum si ultimul invoice de la locul de munca pentru a mi debloca contul...practic mi au urat numai de bine, norocul meu ca ieri am facut withdraw si nu am ramas cu nici un ban in cont. Au luat la puricat conturile sau sunt singura? Intrebarea mea este daca mai foloseste cineva Revolut? Mai este compatibil Paxum? Transferul mai este instant? Orice raspuns este binevenit, chiar am nevoie si de un card pentru cumparaturi/plati online. Multumesc frumos!
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Keke;n50045 wrote: Buna Ann.Revolut MasterCard este compatibil cu Paxum si cred eu ca si Visa.Transferul este de cele mai multe ori instant dar se intampla si delays…fie de cateva ore sau 1-2 zile.Pot sa te intreb ce s-a intamplat cu Monese?ai transferat mult?
Am decis deocamdata pana soseste cardul fizic, sa il folosesc pe cel virtual, problema este ca imi apare ca fiind VISA, nu Mastercard, de aceea intreb...sa soseasca un card VISA si sa nu fie compatibil, ca parca la un moment dat nu era compatibil VISA. Nu am trimis multi bani, pentru ca il foloseam doar pentru cumparaturi online si plati facturi, in rest am folosit UnionPay. Sa zic cam 1000-1200$/luna in transferuri mici si dese. E clar, daca doar eu am primit mail ul inseamna ca am tras lozul necastigator, pentru ca in definitiv chiar ma consider nevinovata.
Am decis deocamdata pana soseste cardul fizic, sa il folosesc pe cel virtual, problema este ca imi apare ca fiind VISA, nu Mastercard, de aceea intreb...sa soseasca un card VISA si sa nu fie compatibil, ca parca la un moment dat nu era compatibil VISA. Nu am trimis multi bani, pentru ca il foloseam doar pentru cumparaturi online si plati facturi, in rest am folosit UnionPay. Sa zic cam 1000-1200$/luna in transferuri mici si dese. E clar, daca doar eu am primit mail ul inseamna ca am tras lozul necastigator, pentru ca in definitiv chiar ma consider nevinovata.
Keke;n50048 wrote: De asemenea,poti sa arunci un ochi pe Wise sau LeoPay si altele de genul care inca ofera MasterCard.Dar cred ca Revolut Visa ar trebui sa fie ok.Ai idee cand il primesti?
Daca nu o sa primesc raspuns o sa incerc sa il folosesc eu pe cel virtual VISA si sper ca daca nu merge sa trimita banii inapoi, sa nu ii blocheze si apoi mai vad si cu cel fizic ca deja nu prea mai am asa mare incredere. Am ca backup un card Bitsafe Mastercard la care am facut comanda la recomandarea cuiva de aici de pe forum dar ca sa il activez cred ca o sa ma coste cam 70$ si faptul ca nu stiu cum functioneaza nu prea ma ajuta...
Daca nu o sa primesc raspuns o sa incerc sa il folosesc eu pe cel virtual VISA si sper ca daca nu merge sa trimita banii inapoi, sa nu ii blocheze si apoi mai vad si cu cel fizic ca deja nu prea mai am asa mare incredere. Am ca backup un card Bitsafe Mastercard la care am facut comanda la recomandarea cuiva de aici de pe forum dar ca sa il activez cred ca o sa ma coste cam 70$ si faptul ca nu stiu cum functioneaza nu prea ma ajuta...
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","data-attachmentid":50061}[/ATTACH] In incercarea mea de a intelege de ce s a decis sa mi se inchida tocmai mie contul, le am scris, si asa arata raspunsul: Concluzia, e grav fetelor, nu trebuie sa mai tinem bani in cont indiferent de banca, pur si simplu ii opresc si nu vad ce e de facut.
Attached files
Attached files
Hey Ann, eu inca folosesc Monese. Am incercat sa il tin lunar sub 1000$ desi realistic vorbind stiu ca exista mereu posibilitatea de a il inchide. Eu nu am avut succes in a transfera pe Revolut, sper ca tu o sa ai, dar din ce stiu sunt chiar mai stricti decat Monese. Mda. it is what it is. Mai am Raiff si ma gandesc sa imi mai fac unul la Libra. Plus Cosmo, folosesc si Cosmo dar eu am cardul vechi care nu merge online. Anyway, din pacate toate variantele gen Monese/Revolut sunt convenabile dar riscante, ma bucur macar ca nu ai pierdut bani.