AdelinaM;n49257 wrote: Chaturbate nu este pentru oricine.Daca sunteti invatate cu calitatate de conserva,renutati la videochat.Chaturbate a fost primul site care a implementat 4k,urmat fiind de celelalte si puteti observa ca orice site de free la ora actuala recomada OBS.Daca nu iti permiti,atunci nu arunca cu noroi ca nu e vina site-ului ca vrei sa faci bani cu laptop din 1900 toamna...Sau poate nu te incadrezi.concurenta e mare si pe chaturbate nu poti sta in fund,imbracata asteptand sa cada bani din cer.Ori faci show,adica stai cu pasarica la vedere,ori te duci pe premium si ti-o arati in privat. In alta ordine de idei.eu stateam cu 1280x720 acum 3 ani,acum stau cu 4k si 60 Fps,pentru ca am investit in echipament.Chaturbate nu poate fi site secundar combinat cu site premium,ca el e site free si daca nu faci bani,iti asumi si nu te desfasori pe aici ca sa descurajezi celelate fete care vor sa munceasca. Eu in ultimele 6 luni am facut 60k $++,chaturbate fiind site principal si il combin cu alte free-uri unde dublez suma.Aici este foarte multa munca in spate si nu m-am plans,am fost mereu in pas cu noutatile si daca pe prima pagina se facea streem in full hd,a doua zi eram si eu la fel. Pe langa toate astea,am invatat cum sa fac ca pc ul meu sa duca,m-am interesat si nu am stat pe forumuri sa spun ca din cauza ca site-ul e performant nu duce tigaia mea de pc. Procesor I5 nu inseamna ca e bun,poate sa fie generatie veche si degeaba ai pretentii.Cum nici i7 nu e ok daca nu-l alegi cu cap si informatie.Asa,si mamaia de la tara s-ar apuca de chat de pe telefon daca ar fi asa usor. New Model nu inseamna ca faci bani,mai ales ca model roman,aici ai dreptate,dar daca muncesti nu mai conteaza.Chatul e un lux,pentru ca nu l poate practica oricine,trebuie sa stii ce vrei,sa stii sa ti faci setari,sa stii engleza si sa arati si cat de cat bine. Cu scuzele de rigoare,asumati-va cand sunteti banate,cand nu faceti bani.
Ce camera folosesti 4k?
Mai lucram pe Chaturbate ?
Am vrut putin ajutor, cine vrea ajuta, cine nu nu. Nu avem toate bani cu sacii sa tot investim.
Din moment ce , la transmitere, tot timpul, aparea mesajul ca transmit bine, ma asteptam si practic , dpdv tehnic sa mearga.
O sa transmit de pe Pc cu I7 ok si o sa vad si acolo.
Stiu si eu ca tb investitie enorma.
Mereu am investit si mi a fost greu.
Una e sa ai bani garla de la inceput si alta e sa fii un om simplu, modest, fara pile, fara sa stii " smecheriile" ce se pot aplica pe un site sau altul( nu neaparat pe acest site).
Daca nici pe aparatura buna si setari din tutorial n o sa fac nimic, imi va fi clar ca ac site nu e pt mine.Nu ca domeniul nu e pt mine. A dc n as face nimic pe nicinul da n ar fi pt mine.
Pana la urma care vrea sa ajute, ajuta, care nu nu.
Eu am vorbit din perspectiva mea de new model acolo, cu resursele tehnice care le am.
Si dc unele siteuri cer cerinte de lux, sa o faca oficial, sa fie ca un avertisment cand iti faci cont ( pc de 50- 100 mil camera de 30 mil si asa mai departe) si eu aleg in cunostinta de cauza, ori nu lucrez pe ele ca nu mi permit ori dc ajung toate sa faca asta, ies din domeniu. Sau cine vrea poate sa mearga la studio.
Nu tin mortis sa lucrez in domeniu toata viata sau lung timp.
Din moment ce , la transmitere, tot timpul, aparea mesajul ca transmit bine, ma asteptam si practic , dpdv tehnic sa mearga.
O sa transmit de pe Pc cu I7 ok si o sa vad si acolo.
Stiu si eu ca tb investitie enorma.
Mereu am investit si mi a fost greu.
Una e sa ai bani garla de la inceput si alta e sa fii un om simplu, modest, fara pile, fara sa stii " smecheriile" ce se pot aplica pe un site sau altul( nu neaparat pe acest site).
Daca nici pe aparatura buna si setari din tutorial n o sa fac nimic, imi va fi clar ca ac site nu e pt mine.Nu ca domeniul nu e pt mine. A dc n as face nimic pe nicinul da n ar fi pt mine.
Pana la urma care vrea sa ajute, ajuta, care nu nu.
Eu am vorbit din perspectiva mea de new model acolo, cu resursele tehnice care le am.
Si dc unele siteuri cer cerinte de lux, sa o faca oficial, sa fie ca un avertisment cand iti faci cont ( pc de 50- 100 mil camera de 30 mil si asa mai departe) si eu aleg in cunostinta de cauza, ori nu lucrez pe ele ca nu mi permit ori dc ajung toate sa faca asta, ies din domeniu. Sau cine vrea poate sa mearga la studio.
Nu tin mortis sa lucrez in domeniu toata viata sau lung timp.
-
iasmina15;n49544 wrote: Bună tuturor! Cum va merge perioada asta pe cb ?
Merge foarte bine daca stii cum sa lucrezi pe el si sa iti atragi membrii in camera .
PM daca aveti nevoie sa urcati pe site .
Asigur suport tehnic , training si prromovare pentru modele.
Merge foarte bine daca stii cum sa lucrezi pe el si sa iti atragi membrii in camera .
-
Chillyourheart;n49703 wrote:
bai milogule tu chiar crezi ca prostesti modelele sa iti dea tie bani sa le inveti ce?
scuteste ne si nu te mai baga in seama
bai milogule tu chiar crezi ca prostesti modelele sa iti dea tie bani sa le inveti ce?
-
wetladyjoy;n49712 wrote:
Stai in banca ta tu nu ai minte nici cat o gaina . Pui mereu aceleasi intrebari idioate, nu am ce sa iti demonstrez tie . Sa comenteze daca mi-a dat cineva bani si nu a fost multumita de serviciile oferite.
Stai in banca ta tu nu ai minte nici cat o gaina . Pui mereu aceleasi intrebari idioate, nu am ce sa iti demonstrez tie . Sa comenteze daca mi-a dat cineva bani si nu a fost multumita de serviciile oferite.
-
Chillyourheart;n49720 wrote:
cine sa comenteze ca ti a dat bani ca tu doar te milogesti nu cred ca sunt modele care sa arunce cu banii pe geam la unul ca tine.
stii doar sa postezi ca oferi suport si cand mai prinzi pe cineva hop ii dai si adresa de skype
cine sa comenteze ca ti a dat bani ca tu doar te milogesti nu cred ca sunt modele care sa arunce cu banii pe geam la unul ca tine.
stii doar sa postezi ca oferi suport si cand mai prinzi pe cineva hop ii dai si adresa de skype
- FlowerPower
Bună, ați primit bănuții de pe perioada 15 - 30 noiembrie pana acum?
-
FlowerPower;n50019 wrote: Bună, ați primit bănuții de pe perioada 15 - 30 noiembrie pana acum?
Nu.si nici daily payount din 02.12 nu
Nu.si nici daily payount din 02.12 nu