Nu mai dezinformati fata...
ban ul este pe cnp si daca tu zici ca ai 2 conturi,inseamna ca nu esti banata,poate esti suspendată temporar sau...altceva.
ban ul este in totalitate pe toate conturile existente si viitoare,daca o fi.
Dacă poți să intrii in cont,vei vedea că atunci când dai start broadcast iti va apărea un mesaj de la chaturbate unde iti spune ce si cum ai gresit si tu dai accept pe acolo sau ceva si iti ridica automat suspendarea.
daca nu poti intra atunci esti banata si nu mai poti să stai pe cbt nici din 10 studiouri ca si studio tot cu buletinul tau face cont.
Sharlly e cea care ce ocupa acum 100 de ani ocazional de modele,nu se mai ocupă demult ...
Ghinion ca esti românca,ca daca le place fata ta ti l deblocheaza dar de obicei...nu.
si apoi daca ai gresit atunci nu prea fac exceptii,sa mai fi greșit si tare...adios.Nu te complica,sunt si alte site uri si noi oricum nu prea suntem agreate pe site.
am fost banata pe chaturbate
cand intru in cont merge,cand dau la profilul meu arata mesajul asta ,cand dau la start broadcast scrie ca se conecteaza in 10,9,8sec.. dupa o ia iar de la 10 si tot asa, cand dau sa convertesc tokeni imi zice ca nu se poate si sa iau legatura cu support, nu imi apare nici o fereastra cand dau start broadcast sa iau la cunostiinta de ceva anume
-
matzarebela
si eu am patit alaltaieri vreo 3-4 ore sa nu pot intra on... si le-am scris... am incercat si cu obs, si fara, si de pe telefon.. nu vroia sa ma lase on atata tot... apoi le-am dat feedback si in max 1 ora mi-au rspuns ca sa incerc acuma ca au rezolvat....chiar intrasem si pe pagina de suport sa vad ce si cum gasesc pe acolo... si ma trezesc ca merge... si apoi si cu email la feedback... deci..pateam si inainte asta cateva ore.... de acum stiu.. cand se mai intampla... feedback cu screenshot si se rezolva mai ales ca totul era in perfecta funcitonare...