Pablo;n49633 wrote:
Da sa asteptam 1-3 zile asta e raspunsul lor.....
eu nici macar mail de raspuns nu am primit
Daily payout cb
-
Cristina22
Au răspuns azi noapte la mail. Fix ca tuturor celorlalti. In afara de asta nimic
-
Chillyourheart
Prea va panicati aiurea , voi credeti ca se bate din palme si gata. Sunt sute de mii de modele care asteapta platile , cand va vine randul primiti si voi aveti rabdare e normal de asta si spun ca dureaza cateva zile lucratoare.
-
GabrielaAda
Nu e dupa cum iti vine randul, ca nu stai dupa pensie
)) Cb-ul baga automat banii, la toate modelele odata.
Nici cu zilele lucratoare nu au treaba, fac viramente inclusiv in weekend. Singurele zile in care nu lucreaza, sunt sarbatori legale, prin care te si anunta prin mail.
Nici cu zilele lucratoare nu au treaba, fac viramente inclusiv in weekend. Singurele zile in care nu lucreaza, sunt sarbatori legale, prin care te si anunta prin mail.
-
Chillyourheart
GabrielaAda;n49658 wrote: Nu e dupa cum iti vine randul, ca nu stai dupa pensie
)) Cb-ul baga automat banii, la toate modelele odata.
E clar ca nu ai inteles nimic din ce am spus. daca tu crezi ca se fac instant la toate in acelasi timp nu stii despre ce vorbesti. E la fel cum ai spune ca facturile se emit instant la toata lumea in acelasi timp mai gandeste un pic.
E clar ca nu ai inteles nimic din ce am spus. daca tu crezi ca se fac instant la toate in acelasi timp nu stii despre ce vorbesti. E la fel cum ai spune ca facturile se emit instant la toata lumea in acelasi timp mai gandeste un pic.
-
GabrielaAda
Pai da, facturile se emit la toata lumea odata. Iar ele da; fiecare le primeste cand ii vine randul. E fara relevanta comparatia pe care ai facut-o.
Lucrez in industria asta de 7 ani, stiu cu ce se mananca.
Dar de ce sa imi mai bat capul? asa e cum spui tu...
-
Chillyourheart
GabrielaAda;n49670 wrote: Pai da, facturile se emit la toata lumea odata. Iar ele da; fiecare le primeste cand ii vine randul. E fara relevanta comparatia pe care ai facut-o.
O tii in continuare in aberatii . se vede ca nu ai nimic in cap, lucrezi de 7 ani degeaba. haide pa
O tii in continuare in aberatii . se vede ca nu ai nimic in cap, lucrezi de 7 ani degeaba. haide pa
-
wetladyjoy
Chillyourheart;n49655 wrote: Prea va panicati aiurea , voi credeti ca se bate din palme si gata. Sunt sute de mii de modele care asteapta platile , cand va vine randul primiti si voi aveti rabdare e normal de asta si spun ca dureaza cateva zile lucratoare.
tot timpul te bagi in seama exact cum se baga chilotii in c..
nu stiu cine ti a cerut parerea
tot timpul te bagi in seama exact cum se baga chilotii in c..
nu stiu cine ti a cerut parerea
-
wetladyjoy
GabrielaAda;n49670 wrote: Pai da, facturile se emit la toata lumea odata. Iar ele da; fiecare le primeste cand ii vine randul. E fara relevanta comparatia pe care ai facut-o.
nu iti bate capul ca mereu se baga in seama aiurea cam peste tot
nu iti bate capul ca mereu se baga in seama aiurea cam peste tot