care studio din cluj il recomandati?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Ioana B

Orice ați face nu mergeți la INCOGNITO STUDIO. Cel mai prost studio de videochat de pe piața,oameni cu promisiuni mari și cuvinte dulci prin care încearcă sa te manipuleze și sa dea bine pe lângă tine. Nu ma crezi? Testează și ai sa vezi. Fetele care au lucrat la ei timp de ani de zile, inclusiv și eu.. nu spun un cuvânt bun de ei…dacă vad ca nu pot sa o dea frumos cu tine când pleci încep cu amenințări . Feriți-va de ei , cei mai nesimțiți , fără scrupule și caracter atunci când îndrăznești sa îți pui experienta fetelor sau prin intermediul online.. sa nu mai zic ca mai au și tupeul sa se laude la alte modele cu care ei au colaborat pe vremea respectiva ca au făcut sex in 4 ..”proprietarii” studioului cu 2 modele care lucrau pe atunci .
No avatar
Lourdess

Dupa un timp indelungat alaturi de Incognito STUDIO Cluj, ma simt obligata moral sa dau un semnal de alarma si sa previn fetele ! Nu este nimic personal dar consider ca este necesar!
Sa incepem:

2/10 profesionalism , nu ai parte de training,suport tehnic,sedinte foto sau promovare
1/10 corectitudine , fetele sunt bune si conteaza doar in momentul in care aduc venituri substantiale, se fac diferente intre fetele care fac bani vs fetele care se misca ma lent
1/10 transparenta, mint in legatura cu procentele oferite de site
1/10 legalitate , sunt o multime de fete care au lucrat la negru ,fara contracte de munca,(perioade scurte de timp,e drept) ca de ... ar fi dus firma in pierdere daca plateau si dupa ele contributiile la stat
1/10 respect , in momentul in care decizi sa depasesti etapa cu ei, incepe drama, miloageala,umilinta, oferirea de procent mai mare ,doar sa nu te piarda, iar daca totusi pleci, incep amenintarile si intimidarile la adresa ta, sa nu uitam de avansurile care se fac fetelor :)
Pur si simplu, nu se merita ! NU este un mediu in care sa inveti ceva bun sau sa evoluezi, doar barfa, rautate,presiune si competivitate toxica !

Multumesc!
VideochatSuport

Firma noastra ofera suport tehnic, servicii foto/video,
servicii de mentenanta si consultanta atat modelelor independente
cat si studiourilor.

Profiluri personalizate Chaturbate, BongaCams, MyFreeCams, Camsoda, Cam4, Soulcams.

Instalare Programe Videochat

- Instalare si setare OBS si alte encoder-uri externe pentru orice site.
- Instalare drivere camera logitech c920, ptz, ptz pro 2, BCC950e, C930e, C925, Logitech StreamCam, Brio 4k, CC3000e, Rally, si alte camere.
- Instalare splitter, verysoft, manycams, xsplit, visit-x, splitcam.
- Instalare si setare Lovense Lush, Nora, Domi, Hush.

Reparatii calculatoare laptopuri videochat

- Instalare SSD, Memorie RAM, Instalare Windows, Instalare Placa Video,

Crearee conturi site-uri videochat.

Mentenanta periodica calculatoare si systeme videochat.

Abonamente sedinte foto si video.

Creare site pentru studio videochat.

Ajutare debanare conturi / Deblocare modele banate

Inchidere conturi videochat.

Ajutor in orice problema legata de vidoechat,

Consultanta Modele/Studiouri despre legalitate despre, stilul de munca, despre conturi, despre imbunatatirea mediului de munca !

dana_23

Buna cont fake Lourdess/ Ioana B, la Incognito Studio intotdeauna ai avut traineri si personal tehnic alaturi, iar sedintele de foto video au fost la indemana ta colaborand cu unul dintre cele mai bune studiouri foto video din Cluj... si chiar ai beneficiat de sedinte foto atat timp cat te.ai prezentat la ele ( pentru ca tot timpul erai distrusa de ce consumai).
Aici avem doar fete bune si le apreciem pentru asta , cele rele nu stau alaturi de noi, isi fac conturi fake si posteaza minciuni.
Avem modele de top care au avut rabdare cu tine si te.au luat alaturi de ele in timp ce lucrau, mai mult ti.au asigurat membrii lor sa te tipuiasca sa ai un start bun... si apoi ai postat comenturi urate in numele lor... Urat din partea ta...,
Procentele oferite de siteuri se pot afla direct de la siteuri , deci nu poate fi minciuna .. asta e o parte din depresia ta ..
Legat de contractul de munca suntem cu totul legali, contractul de munca e inregistrat si e intocmit de comun acord dupa interviu si trainingul asigurat de noi, atunci cand fata doreste sa ramana alaturi de noi .. se poate verifica la fortele de munca...am platit contributii la stat si daca ai fost 1 luna in pauza sau in depresie.
Despre procente marite , da se dau la fiecare 6 luni 2.5 % in plus , iar la fetele care depasesc anumite sume iau procente de 60, 65 sau 70 %... asa ca nu exista loc de milogeala. Daca ai vrut sa pleci pe cont propriu si exista contract de fidelitate sau protectie cu un anumit site , si nu ti s.a permis sa incasezi pe acelasi cont crescut de noi cu eforturi personale si financiare, asta nu inseamna ca in momentul in care ti s.a oferit procent mai mare, s.a milogit lumea.
Concluzie: NIMIC NU E ADEVARAT DIN MODUL IN CARE S>A PREZENTAT.
dana_23

Orice ati citi de la aceasta fiinta e pura imaginatie... Intr-adevar ne comportam frumos cu toata lumea, fetele sunt egale pentru noi atat cele incepatoare cat si cele experimentate, iar cele care au lucrat alaturi de noi pot confirma acest lucruri.. S.au legat prietenii frumoase chiar daca ele au renuntat din varii motive...Am acceptat orice plecare din cadrul studioului... dar nu pot accepta ca modelul sa plece cu contul nostru acasa... sa incaseze separat. Aceste lucruri nimeni nu le accepta. Nu are logica ce spui fata... exagerezi cu totul ca sa distrugi un brand care are radacini de 15 ani... te comporti ca o disperata ca sa atragi atentia... insa noi stim ce modele avem si cat sunt de "agresate ". Nu exista aceasta lauda si acest sex imaginativ cu modele atata timp cat " proprietarii " sunt oameni cu bun simt si fara astfel de imaginatii... probabil ti.ai fi dorit asta ? Esti unica care afirma astfel de lucruri si avem modele alaturi de noi si de 8 sau mai multi ani.... deci aceste afirmatii sunt nefondate.
No avatar
Ioana B

Draga@Dana_23 , in primul rand toate fetele tale timp de 7 ani de lucru in studioul tau nu au un cuvânt bun de spus despre tine, probabil ai ajuns sa minti atat de mult încât ai ajuns sa crezi ca lumea chiar vorbește frumos despre tine.
Se vede nivelul de cultura, din moment ce cu un ex model de top in cadrul studioului tau simți nevoia sa o jignești , totuși am colaborat și ar trebui sa accepți ca fiecare poate sa-ți exprime opinia liber atâta timp cât este civilizata.
Contul a fost luat inapoi după lungile voastre minciuni și amenințări și totuși am auzit ca nu îți merge tocmai bine, ce sa faci bine faci bine primesti , rau faci , rau primesti. Ți-am spus înainte sa plec ca atunci un om este sincer cu tine și transparent iar tu încerci sa-l minti și sa-i faci rau nu îți va merge bine. Sper ca te bucuri de roadele sufletului tau.
O seara liniștita in continuare.
P.s : celalalt cont nu sunt eu, spre deosebire de tine eu sunt o persoana asumată. Dar apreciez curajul domnișoarei de a spune adevarul, oricine ar fii ea

Daca totuși vrei sa mergi la o terapie ceea ce ti-as și recomanda , cu suflet cald pot sa-ti recomand un psiholog bun.

ca și nota de subsol e trivial și josnic ca la vârsta ta sa folosești depresia sa jignești un om, îmi pare rau ca in anii care ii ai, gândești ca un adolescent.. Foarte trist dar totuși comentariul tau spune multe despre tine și despre felul in care îți tratezi fetele care au fost intr-o relație de colaborare.

Have a great night honey .
No avatar
AlessiaMarkss

Buna fetelor , tocmai ce am terminat colaborarea cu un studio din orasul Cluj despre care am vazut ca ati vb mai sus, Incognito.. o sa imi spun si eu parerea aici despre ei.
Am lucrat impreuna 11 luni ( ultimele 3 de acasa ) din motive medicale nu mai pot continua dar a fost frumos , mi-a placut cu ei mai ales ca puteam sa merg la solar pe gratis cand vroiam eu . chiar si la sala au aparate pentru sport in studio , problemele tehnice se rezolva rapid la ei. Cel mai mult mi-au placut aceste lucruri si restul fetelor din studio cu care am fost colega si a ne-am inteles foarte bine banii i-am primit la timp fara sa trag de sefi cum am facut la fostul studio unde am lucrat ( nu dau nume ca nu ne-am inteles la plecare) . Deci fetelor eu pot sa recomand acest studio + am avut camera mea si imi puteam lasa lucrurile acolo ( uneori dormeam peste noapte si nu sa suparat nimeni ) . A fost frumos la incognito o experienta placuta cu oamenii de acolo si nu mi-am pierdut timpul
No avatar
Lourdess

[USER=8115]dana_23[/USER] ești sigura ca tot este 100% minciuna?

Propun sa facem un sondaj de opinie sa vedem cate fete au fost pipăite de barbatul tău . VREI?
No avatar
CrisssTina

Buna ziua, recomand Incognito Studio si sunt total de acord cu dna Dana_23. Acest studio m-a ajutat mult sa evoulez si sa devin apreciata tot mai mult de toata lumea. Am legat o prietenie frumoasa cu colegele, cu trainerii si mai ales cu adminii acestui studio. Niciodata nu am simtit ca sunt data la o parte pentru ca nu eram model de top. Am cunoscut-o si pe colega sub anonimat Ioana B care nu era interesata de job deoarece avea o relatie extra conjugala cu turci , nemti etc. Nu luati in seama acele cuvinte razbunatoare din partea ei deoarece s-a suparat pe motiv ca a vrut sa fure contul creat si crescut de studio. Nu mi se pare un lucru normal ca oamenii aceia sa accepte totul. Era obraznica, si tupeista si mai si consuma droguri. Mentionez ca nu e adevarat nici o boaba din cele enumerate de ea, nicidecum oamenii aceia nu m-au asaltat sau obligat la nimic, nici vorba de a pune problema de SEX sau atingeri sau nu stiu ce mai putea inventa si inchipui dsoara. Am fost nevoita sa parasesc tara si de aceea am renutat la contractul de munca legal pe care il aveam cu dansii. Este cel mai serios studio. Cea mai frumoasa atmosfera. Mentionez ca am colaborat cu ei 4 ani.
No avatar
Ioana B

[USER=9172]CrisssTina[/USER] pe mine personal , nu ai cum sa ma cunosti din moment ce afirmi “ca am consumat droguri “ , și am avut relații extraconjugale cu turci și nemți. Sa nu uitam draga Loredana, când te plângeai la noi ca soțul tau consuma cocaina. Ti-am oferit și îți ofer in continuare sansa de a face un test in care sa dovedim aflarea substanțelor in sange cu condiția in care, eu și soțul tau îl facem împreuna iar rezultatele vor fii Afișate pe pagina de Facebook icognito studio, sau pe platforma in care se afla studio-ul. Fac oricand acest test cu condiția sa fie publice rezultatele. Viața mea personală nu va privește , așa cum ați vrut voi sa faceti cu altele. Eu nu v-am lăsat sa va băgați in familia/prietenii mei , cum ați încercat sa o faceti și fără voia mea. Sa nu uitam ca ați intrat pe pagina mea de Instagram unde urmăresc 900 de
persoane, și ați scris prietenei mele apropiate, plus ca ați dat follow la câteva persoane din cercul meu apropiat.
Relații extra-conjugale au fost in intermediul studio -ului, și de partea trainingului ,care de fapt e un bărbat, și din partea “proprietarului”, tu poate dormi in papuci și nu ti-ai dat seama . E partea a doua, toate ies la iveală la un moment dat.
Loredana, toate lucrurile și fetele care îți pleacă acum este pentru ca nu ești un om integru, ești o mahalagioaica care îți place bârfa și da, nimănui nu ii place sa fie mintit.
Cât despre cont, am muncit foarte multe ore pt el, și tu știi asta ca nu degeaba m-ai laudat când a venit Ramona in studio prima data, orele le putem verifica împreuna și dacă îți doresti foarte mult pot atașa și screenshot uri, de la9-10 ore pana la 21 intr-o singura zi. Stim amandoua cine a muncit sa ridice contul acela, nu alta decât eu. Contul este făcut pe numele meu, și este in posesia mea. Ca dacă nu ar fi fost așa ,nici la ora actuala nu era la mine.
Una dintre multele tale probleme, este guana după bani , ceea ce v-a și adus jos acum și de aceea va pleacă fetele, nesimtirea , șantajul emotional de după, toate astea, lipsa de scrupule. Nu va puteți abtine din a fii oameni de joasa speța. Și dacă te uiți acum la “afacerea” ta, sper sa conștientizezi. Persoanele care mie mi-au fost dragi in studio, stai liniștita ca ma respecta și acum și ma îndrăgesc .. pot sa le număr pe degetele de la o mana, ce este drept, dar sunt acolo, și cei care mi-au vazut intr-adevar caracterul , ma respecta și acum.
Apreciez tentativa ta, totuși și sper ca te bucuri de karma.
Scrie răspuns