VivaDiva sau Lucky Studio? Voi ce alegeti?
la VivaDiva nu e nici un admin pe tura de noapte. eram lasata sa ma descurc pe cont propriu de asta am plecat. nu mi se pare normal sa se intample asa. chiar daca eu personal nu aduceam sa zicem atatia bani studioului dar to nu mi se pare normal ca nici eu nici alte modele sa nu fie ajutate pe noapte. pai la ce mai dau 50% studioului? hai pa!
pai cum sa castig fara admin? asa lucrez de acasa sau ma mut la alt studio care imi da ceva la schimb pentru jumatate din ce incasez. nu inteleg de ce e atitudinea asta dar e treaba lor de acum. eu am plecat si nu recomand. nu zic de alte lucruri sau ceva dar lipsa macar a unui admin pe noapte nu mi se pare normala. poate altcineva are alte pareri.
LarisaBby;n49521 wrote: la VivaDiva nu e nici un admin pe tura de noapte. eram lasata sa ma descurc pe cont propriu de asta am plecat. nu mi se pare normal sa se intample asa. chiar daca eu personal nu aduceam sa zicem atatia bani studioului dar to nu mi se pare normal ca nici eu nici alte modele sa nu fie ajutate pe noapte. pai la ce mai dau 50% studioului? hai pa!
Am fost si eu la VivaDiva la interviu si nu mi-a placut deloc. Ceva mic si inghesuit . Legat de ture la fel am intrebat daca pot sa lucreaz pe seara si mi-a zis ca da insa mi-ar recomanda pe dimineata daca vreau ajutor ca pe seara ei nu au admini. Deci practic pentru training, daca se ofera..doar pe dimineata. Stau si ma gandesc ca daca nu isi permit admini pe seara cum si-ar permite si alte lucruri.
Am fost si eu la VivaDiva la interviu si nu mi-a placut deloc. Ceva mic si inghesuit . Legat de ture la fel am intrebat daca pot sa lucreaz pe seara si mi-a zis ca da insa mi-ar recomanda pe dimineata daca vreau ajutor ca pe seara ei nu au admini. Deci practic pentru training, daca se ofera..doar pe dimineata. Stau si ma gandesc ca daca nu isi permit admini pe seara cum si-ar permite si alte lucruri.
Buna! Caut si eu sa ma angajez in videochat insa nu stiu exact ce anume sa aleg. Am vazut un studio mai nou, Vivi studio insa nu stiu ce sa cred, oare e ok? De VivaDiva am tot citit si parerile sunt impartite. Eu as vrea sa ma duc undeva mai sigur. Am vazut ca ei lucreaza pe Chaturbate si m-am speriat cand am vazut ce este acolo. Multumesc!
HotBlonde;n57285 wrote: Buna! Caut si eu sa ma angajez in videochat insa nu stiu exact ce anume sa aleg. Am vazut un studio mai nou, Vivi studio insa nu stiu ce sa cred, oare e ok? De VivaDiva am tot citit si parerile sunt impartite. Eu as vrea sa ma duc undeva mai sigur. Am vazut ca ei lucreaza pe Chaturbate si m-am speriat cand am vazut ce este acolo. Multumesc!
Eu nu stiu ce sa zic despre studiourile nou aparute. Ce-i drept par tentante la inceput, insa nu stiu cata incredere sa ai si mai ales daca sunt corecti. Parerea mea. Poate este doar o strategie de a atrage la inceput si apoi iti dai seama ca nu este chiar asa ok . Eu zic sa mai cauti putin pentru ca sunt studiouri cu o vechime mai mare si daca au rezistat, inseamna ca este ceva de capul lor. Studiourile noi se inchide de obicei peste noapte.
Eu nu stiu ce sa zic despre studiourile nou aparute. Ce-i drept par tentante la inceput, insa nu stiu cata incredere sa ai si mai ales daca sunt corecti. Parerea mea. Poate este doar o strategie de a atrage la inceput si apoi iti dai seama ca nu este chiar asa ok . Eu zic sa mai cauti putin pentru ca sunt studiouri cu o vechime mai mare si daca au rezistat, inseamna ca este ceva de capul lor. Studiourile noi se inchide de obicei peste noapte.