Cele mai bune camere?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
geaninush

Salut care credeti ca sunt cele mai bune camere pentru chat de acasa? M-ar interesa o camera care sa fie si buna dar sa aiba si pret bun . Voi ce folositi? Sau daca ati cumpara acum o camera noua ce ati alege?
BeYou Studio

geaninush;n43797 wrote: Salut care credeti ca sunt cele mai bune camere pentru chat de acasa? M-ar interesa o camera care sa fie si buna dar sa aiba si pret bun . Voi ce folositi? Sau daca ati cumpara acum o camera noua ce ati alege?

depinde ce buget ai de investit , sunt foarte ok camerele logitech ptz si ai si confortul de a folosi telecomanda dar sunt si scumpe ( poti sa risti si sa o iei sh dar nu te sfatuiesc ) in rest aceleasi vesnice logitech c920, c930, BCC 950 (asta are si telecomanda )

mai ai si varianta de camera handycam sony PJ10 dar ptr lucra cu genul asta de camere iti mai trebuie placa de captura si cablu hdmi + driver .... in concluzie keep it simple ;) mergi pe logitech in functie de bugetul tau .
spor la banuti
No avatar
Chillyourheart

Pe langa cele de mai sus tine cont si ca ptz pro nu are microfon incorporat si e nevoie sa cumperi unul separat . Daca nu ai nevoie neaparat de telecomanda . poti merge si pe logitech brio 4k care iti ofera o imagine foarte buna. iar daca iti permiti poti lua cu incredere si un logitech rally 4k . Ar trebui sa specifici si ce buget ai , si mai ales pt ce site uri o vrei cu telecomanda sau fara . cam astea ar fi variantele cele mai ok.

No avatar
annajessica

Buna!

Avand in vederea faptul ca nu gasesc niciun topic recent cu privire la webcam, voi lasa postarea aici.

Am nevoie de o recomandare buna.. ce caut? ceva mai bun decat logitech brio 4k… sau razer kiyo pro (pare ok ca si claritate imagine, dar face probleme cu autofocusul fix ceea ce urmaresc dealtfel).

Vreau o camera care are capacitatea de a te focusa pe tine in prin plan, si sa blureze imaginea de pe fundal… sau ma rog, sania in autofocus cel mai apropiat detaliu si o claritate decenta. Stiu sa iau in calcul tot ce tine de lumini si setari de contraste ce apartin programelor de soft, insa treaba cu autofocus privind ceea ce urmaresc eu, ma gandesc ca tine de o camera buna.

1 aspect cu care nu ma omor sunt cele cu telecomanda si zoom-uri…

Practic vreau o camera care sa defineasca detaliile in autofocus .. cred ca se intelege ce urmaresc. Si urmarind destule modele, am obs ca multe au aceasta functie evidenta.

Un alt aspect laptop si internetul au capacitatea sa suporte si ceva mai bun.

Va rog sa ma ajutati cu cateva recomandari!

Multumesc mult !
Scrie răspuns