Heylux sau Studio 20, care studio este mai competitiv in Iasi?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Minna

Studio 20 se duce tot mai in jos părerea mea. toate locatiile. Parca toti au luat-o razna acolo. S-au certat cu site-urile si modelele nu mai stiu pe ce sa stea, adminii ba sunt dati afara ba se comporta total aiurea cu fetele ca așa li se cere. Multa vrajeala cu premii catsigate si cu 2-3 modele scoase in fata pe care nu le suporta nimeni de fapt, dar așa e politica studioului. Ca vai mama alea sunt mari vedete. Poate au fost dar ce conteaza pentru mine daca eu, ca model nu castig si se poarta adminii cum se poarta la studio? Deci nu Studio20 sub nicio forma!
Iolannda

Nu as recomanda nimanui Studio 20. O sa scriu peste tot unde intalnesc studioul asta. A fost cosmarul meu si probabil cosmarul multor alte fete care au facut videochat in Bucuresti. Cred ca la fel e si in Timisoara si in Iasi. Nu va angajati acolo daca nu vreti sa fiti tratate rau. Adminii de poarta sub orice critica.
No avatar
Lorena

Curios lucru , toata lumea cu care pot vorbi deschis despre videochat si despre studiourile din Iasi imi spun sa nu ma duc la Studio 20. Inteleg ca e un fel de inchisoare acolo si modelele nici n-au voie sa-si spuna numele mic intre ele. Cica le-ar fi teama celor de acolo sa nu plece toate modelele deodata (mi se pare ca se cheama admins sau asa ceva). Asta e unul dintre motivele pentru care mi-a fost teama de atata timp sa ma angajez la studiouri dina stea pe care nu le cunosc.
MoneyMaker

Nu scriu nimic despre alte studiouri din Iasi sau din Bucuresti dar un lucru e clar pentru mine: niciodata la Studio 20. Cam pe toata lumea care a incercat in ultimul timp in Bucuresti am auzit ca e nemultumita si a fugit de acolo. Daca e la fel si in Iasi probabil stiu fetele care au fost la interviu sau au avut ghinionul sa ramana... In afara de Studio 20, lucrati unde vreti, fetelor!
No avatar
Beatris

Nu inteleg de ce-i mai lasati pe cei de la Studio 20 sa-si scrie minciunile aici. Nu pot sa cred ca dupa atatea modele care au plecat de acolo ingrozite as putea spune de dicatura de acolo astia mai pot sa scrie aici ca de fapt totul e bine si modelele sunt de vina. Ar trebui interzisi cu totul astia!!!!!! Hello!
No avatar
Irrina

Citesc tot felul de lucruri pe forumul asta sip arca nu-mi vine a crede. Am auzit ca si la NightProwl si la Paradiz sunt probleme dar nici chia rasa. Parca la Studio 20 e mai aiurea ca peste tot. Acum stau si ma gandesc ca multe fete se bazeaza pe recomandari de la alte fete cand se duc la un studio. Daca acolo cineva se poarta urat cu mine de ce as mai recomanda cuiva? Nu pierde studioul multi bani ca plec si eu si nu mai vine nimeni recomandat de mine? Intreb.
Cecilia

Tot umbla vorba despre Studio 20 ca ar ameninta modelele care pleaca din studio. Li se spune ca vor ajunge pe net cu poze in care sunt dezbracate si chestii de genul asta. Mi se pare oribil ce aud. Si nu e doar de la o singura persoana. Mi-a mai spus cineva dar modelele nu vor sa vorbeasca de frica. La chestii de genul asta mi se intoarce stomacul pe dos.
LarisaBby

mie mi-a spus cineva ca Studio20 nu mai este. era pe undeva prin Moara de Foc daca imi aduc aminte. Heylux e prin Pacurari din ce stiu. ce rost are o comparatie cu un studio care nu mai este?
No avatar
andreea popa

am fost anul trecut la interviu la ei si pot spune ca a fost o experienta pe care nu as mai vrea sa o repet. din secunda in care am pasit in locatia lor din iasi mi-am dat seama ca e ceva neregula. am fost poftita intr o sala de astepare de unde puteam sa aud tipetele managerei. la nici 5 minute vine la mine toata draguta ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. nu mai zic de atitudinea de superioritate cu care am fost tratata.
cu siguranta nu recomand !!
No avatar
Ionela G

Smaranda;n44081 wrote: A fost cineva la interviu la Studio 20 la interviu ?

Colega mea de apartament a fost la interviu la Studio 20 si a fost aproape convinsa de ei, dar la insistentele mele a luat decizia de a merge la un interviu si la cei de la Heylux. N-am vazut-o niciodata atat de incantata de un studio de videochat din Iasi. A fost foarte incantata de tot ce a vazut acolo, de la cum a fost primita in studio, la modul in care trainerii se comporta cu modelele, la camere si decoruri, totul a fost asa cum se recomanda studio-ul pe site si chiar mai mult. Cat despre Studio 20, prefer sa ma abtin.
Scrie răspuns