VivaDiva sau Lucky Studio? Voi ce alegeti?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
StarDust

Cecilia;n46569 wrote: Ce studio este acesta VivaDiva, traiasca Diva sau cum ?

Este un studio situat la Gara, din cate stiu. Lucreaza pe site-uri de Free chat precum Chaturbate, MyFreCams si Stripchat. Sincer, nu stiu ce as putea sa iti spun despre acest studio sau cat de legali sunt. Mai nou am vazut ca isi promoveaa modelele pe site-urile de socializare. Voi ce credeti despre asta ?
Adela

StarDust;n46599 wrote:

Este un studio situat la Gara, din cate stiu. Lucreaza pe site-uri de Free chat precum Chaturbate, MyFreCams si Stripchat. Sincer, nu stiu ce as putea sa iti spun despre acest studio sau cat de legali sunt. Mai nou am vazut ca isi promoveaa modelele pe site-urile de socializare. Voi ce credeti despre asta ?

Din partea mea mi se pare o aiureala, acum daca fetele accepta asta, e partea a doua.. dar nu prea inseamna confidentialitate.
Cecilia

Adela;n46605 wrote:

Din partea mea mi se pare o aiureala, acum daca fetele accepta asta, e partea a doua.. dar nu prea inseamna confidentialitate.

Eu una daca ar fi sa fac asta, nu as accepta sa apar pe Facebook sau pe Instagram. Nu imi doreste sa afle foste colege sau eventual parintii.
Smaranda

Cecilia;n46639 wrote:

Eu una daca ar fi sa fac asta, nu as accepta sa apar pe Facebook sau pe Instagram. Nu imi doreste sa afle foste colege sau eventual parintii.

Este absolut normal sa gandesti asa. Nu toate fetele care lucreaza in videochat doresc o astfel de promovare.
Adela

Se vede ca acel video e fake si tipa aia la fel. Nici nu stie sa joace teatru.
FlaviaC

Sincer, nu prea mi se pare credibila reclama lor. Acum nu stiu ce credeti voi.
No avatar
Lenuta

Din simplele postari, am vazut ca au schimbat strategia. Mi se pare mie sau incerca cumva sa copie stilul altui studio de videochat din Iasi care la fel isi face reclama prin afisarea modelelor?
No avatar
Purpleyes

DIn ce stiu eu la VivaDiva sunt oameni putini ca admini vreau sa zic. Adica modelele sunt cam lasate singure de multe ori si nu prea se fac bani. N-am auzit de scandaluri sau altceva ca la Vixen sau tepe de bani ca la NightProwl sau Studio 20 dar nici lucruri extraordinare. Cam asta.
No avatar
MeHere

Ati vazut ca Vixen si-a schimbat numele? Acum baga la vrajeala ca se cheama videochat Iasi Cred ca nu se mai ducea nici o fata la angajare si asa s-au gandit sa schimbe. Mult prea tare mi se pare. Sunt studiouri aiurea de tot in videochat in Iasi, ascultati-ma pe mine! VivaDIva e parfum in comparatie cu altii.
Cherry

Vad ca parerile inclina spre Lucky Studio in comparatie cu VivaDiva. As vrea sa aud totusi si pareri mai multe ale unor modele care au lucrat la ViVaDiva daca sunt. Sau poate fete care au pelcat de acolo si vor sa spuna cum le-a fost si cam cat se castiga. Pe site-ul lor nu gasesc informatii despre bani mai exacte. Deci n-am cum sa-mi formez o parere si sa compar VivaDiva cu Lucky Studio sau cu alte studiouri de videochat din Iasi.
Scrie răspuns