Cum vi se pare Chaturbate ?
Mi-am făcut un cont acum ceva timp și am strâns vreo 500 și ceva de urmăritori și am zis sa fac și alt cont de new pentru a începe bine de la început doar ca am avut câteva problemute și nu am putut intra . Menționez ca pe cel nou am deja 5-6 like uri și pe cel vechi am un Dislike .. chiar am nevoie de câteva sfaturi . Mersi
-
RoxanaRoxi
Hey!
Daca sunteti in cautarea unui studio s-a deschis in brasov un studio nou Pink Studio! Lucreaza cu site-uri de privat cat si cu cele de freechat si colaboreaza si cu fete de acasa. Camerele sunt super cozy iar procentele sunt unele dintre cele mai bune! Ofera support 24/24, au o echipa super profi! Au potentialul unui studio foarte bun, sigur o sa faca ceva concurenta pe piata din Brasov!!!
-
Chillyourheart
Annndre;n48744 wrote: Mi-am făcut un cont acum ceva timp și am strâns vreo 500 și ceva de urmăritori și am zis sa fac și alt cont de new pentru a începe bine de la început doar ca am avut câteva problemute și nu am putut intra . Menționez ca pe cel nou am deja 5-6 like uri și pe cel vechi am un Dislike .. chiar am nevoie de câteva sfaturi . Mersi
evident conteaza foarte mult cum incepi mai ales in perioada cand apari cu new ca ai traffic si e bine sa faci in asa fel sa ai cat mai multe like-uri, ajuta mult si sa stii sa folosesti site ul , sa ai calitatea imaginii cat mai buna , sa ai jocuri atractive sa stii sa interactionezi cu membrii si multe altele dar astea le inveti in timp vezi ce vor si membrii de la tine ce le place , etc nu e o regula pentru toata lumea important e sa fi tu relaxata si sa te distrezi.
evident conteaza foarte mult cum incepi mai ales in perioada cand apari cu new ca ai traffic si e bine sa faci in asa fel sa ai cat mai multe like-uri, ajuta mult si sa stii sa folosesti site ul , sa ai calitatea imaginii cat mai buna , sa ai jocuri atractive sa stii sa interactionezi cu membrii si multe altele dar astea le inveti in timp vezi ce vor si membrii de la tine ce le place , etc nu e o regula pentru toata lumea important e sa fi tu relaxata si sa te distrezi.