Salut,
Daca iti doresti sa faci videochat de acasa si nu stii de unde sa incepi, Standard Acasa iti ofera o solutie rapida si sigura sa iti incepi activitatea pe unul dintre cele mai mari site-uri de videochat din lume: STREAMATE.
Deoarece software-ul tocmai a fost lansat, in urmatoare perioada poti comanda GRATUIT pachetul Standard Acasa si il poti folosi timp de o luna. Daca esti multumit (a) de rezultate, il poti achizitiona dupa perioada de proba.
Standard Acasa este o solutie software completa ce-ti permite sa castigi bine lucrand videochat din confortul propriei case.
Prin achizitionarea pachetului de baza primesti software-ul care iti permite conectarea la site printr-un singur buton, asistenta si prioritate la creerea unui cont pe cel mai mare si bogat site de videochat din lume - streamate.com, precum si un pachet de lectii video simple in care iti aratam ce trebuie sa faci exact ca sa-ti castigi un venit excelent!
Software-ul Standard Acasa face videochatul SIMPLU - te conectezi apasand doar un singur buton! In plus parametrii tehnici ai echipamentelor si conexiunii tale sunt monitorizati in permanenta pentru a-ti asigura o transmisie perfecta. O transmisie video perfecta te aduce pe primele pagini ale siteului si iti umple buzunarele de bani!
Nu trebuie sa te obosesti cu crearea de cont si sa astepti in rand 2-4 saptamani pana cand primesti un raspuns, fie el pozitiv sau negativ, de la site. Crearea contului de model ti-o oferim BONUS la achizitionarea soft-ului. La maxim 48 de ore de cand ne trimiti documentele necesare iti garantam ca vei avea un cont de model aprobat pe care poti incepe sa lucrezi imediat.
Contul de model iti apartine in totalitate, fiind creat direct pe adresa ta de email si avand o parola la care numai tu ai acces. Intreaga suma a incasarilor generate de tine pe contul de model iti apartine in totalitate si iti va fi trimisa de catre site prin metoda de plata aleasa de tine.
Chiar daca nu ai niciun fel de experienta in domeniu poti face bani imediat pentru ca iti punem la dispozitie BONUS pachetul de lectii video in limba romana, subtitrate, care iti prezinta bazele activitatii.
Pentru mai multe detalii, te invit sa vizitezi www.standardacasa.ro, sau sa ma contactezi direct la numarul 0756 130 165
Te asteptam!
Standard Acasa - Solutia completa de videochat de acasa - FARA comision de studio
-
Standard Acasa
Multumesc mult pentru "recenzie". Voi incerca sa raspund pe rand la toate obiectiile aduse. Insa inainte de toate trebuie sa precizez un lucru: solutia oferita este pentru INCEPATORI - de multe ori novice in ale calculatoarelor. Nu toata lumea a beneficiat de instructie in domeniu, iar Standard Acasa permite si celor care nu se pricep sa inceapa aceasta meserie in cel mai scurt timp, pe unul dintre cele mai de succes site-uri de videochat. In plus, oferim videouri de intruire care le permit sa isi creeze o baza, intruire pe care nu ar primi-o nicaieri gratis!
In ceea ce priveste conturile pe site, nu stiu ce experienta ati avut cu Streamate insa din experienta noastra, crearea unui cont nu este deloc floare la ureche pentru cei care o fac pe cont propriu. Uneori poate dura si pana la 2 saptamani aprobarea, in cazul fericit in care se aproba.
Legat de setari si usurinta cu care ele se fac urmand instructiunile streamate, revin la esenta acestui software - el se adreseaza celor care NU stiu sa foloseasca un calculator la fel ca modelele avansate, insa isi doresc sa inceapa activitatea fara a apela la un studio. Nu stiu cu cate modele incepatoare ati avut onoarea sa lucrati insa intrebari precum pe ce buton apas ca sa se deschida calculatorul sunt la ordinea zilei.
Prin acest software utilizatorii pot literalmente sa intre pe contul lor streamate prin apasarea unui buton si sa nu umble la nicio setare (lucru care deobicei poate duce la rezultate dezastroase pentru calitatea imaginii).
Echipamentele NU sunt ceea ce vindem. Ele vin in completarea Software-ului iar achizitia lor nu este OBLIGATORIE pentru utilizarea software-ului. Nu suntem vanzatori de echipamente si nici nu avem puterea EMAG-ului astfel incat sa aplicam reduceri semnificative.
Ce vreau insa sa subliniez este urmatorul lucru: orice studio de videochat care ofera posibilitatea unui model de videochat de acasa va pastra cel putin 30% din comision. Prin Standard Acasa, modelul pastreaza 100% din incasari. In plus, beneficiaza de suport si training.
O echipa de 20 de oameni a lucrat intens la acest software UNIC in lume, iar opinia Dvs. exprimata dupa o analiza in detaliu de 5 minute afecteaza munca a multi oameni si mai mult de atat ideparteaza pe aceia care ar putea cu adevarat sa beneficieze de acest serviciu.
Daca vreti sa va faceti o idee cu adevarat valida, va invit sa ne faceti o vizita la sediu unde putem discuta in detaliu. Pana atunci am rugamintea sa revizuiti cele de mai jos.
Multumesc frumos,
Ana
In ceea ce priveste conturile pe site, nu stiu ce experienta ati avut cu Streamate insa din experienta noastra, crearea unui cont nu este deloc floare la ureche pentru cei care o fac pe cont propriu. Uneori poate dura si pana la 2 saptamani aprobarea, in cazul fericit in care se aproba.
Legat de setari si usurinta cu care ele se fac urmand instructiunile streamate, revin la esenta acestui software - el se adreseaza celor care NU stiu sa foloseasca un calculator la fel ca modelele avansate, insa isi doresc sa inceapa activitatea fara a apela la un studio. Nu stiu cu cate modele incepatoare ati avut onoarea sa lucrati insa intrebari precum pe ce buton apas ca sa se deschida calculatorul sunt la ordinea zilei.
Prin acest software utilizatorii pot literalmente sa intre pe contul lor streamate prin apasarea unui buton si sa nu umble la nicio setare (lucru care deobicei poate duce la rezultate dezastroase pentru calitatea imaginii).
Echipamentele NU sunt ceea ce vindem. Ele vin in completarea Software-ului iar achizitia lor nu este OBLIGATORIE pentru utilizarea software-ului. Nu suntem vanzatori de echipamente si nici nu avem puterea EMAG-ului astfel incat sa aplicam reduceri semnificative.
Ce vreau insa sa subliniez este urmatorul lucru: orice studio de videochat care ofera posibilitatea unui model de videochat de acasa va pastra cel putin 30% din comision. Prin Standard Acasa, modelul pastreaza 100% din incasari. In plus, beneficiaza de suport si training.
O echipa de 20 de oameni a lucrat intens la acest software UNIC in lume, iar opinia Dvs. exprimata dupa o analiza in detaliu de 5 minute afecteaza munca a multi oameni si mai mult de atat ideparteaza pe aceia care ar putea cu adevarat sa beneficieze de acest serviciu.
Daca vreti sa va faceti o idee cu adevarat valida, va invit sa ne faceti o vizita la sediu unde putem discuta in detaliu. Pana atunci am rugamintea sa revizuiti cele de mai jos.
Multumesc frumos,
Ana
styl;927 wrote: Am citit un pic la voi pe, pagina si....mi-a atras atentia descrierea software-ului propus de voi:
La prima rulare softul Standard Acasa va evalua echipamentele folosite si viteza conexiunii la internet
Un mic keyloger, anuntul suna interesant dar....eu personal nu recomand, orice model individual isi poate face singur cont pe absolut orice site de videochat, inclusiv pe streamate.com fara nici o problema, iar pentru cerinte tehnice fiecare site are cerinte proprii ce trebuiesc respectate pentru a avea un broadcast de calitate, de exemplu streamate ofera absolut toate info in contul de model/studio la sectiunea support unde are absolut tot ceea ce-i trebuie si la fel, pe fiecare site bun gasesti info ce te ajuta sa lucrezi in videochat, cat despre echipamentele oferite de voi.....
hai sa incepem cu webcam-ul recomandat de voi la pretul de 199 ron desi nu este un webcam stralucit si nu il recomand nimanui nu vad de ce un model ar plati la voi 199 ron cand pot cumpara sub 100 ron acelasi model de aici:
http://www.fanplace.ro/camere-web/a4tech/39381-pk-910h-usb-fullhd-microfon-incorporat/?ref=shopmania&utm_source=compari&utm_medium=pricegrabbers&utm_campaign=Camere+web&utm_content=A4Tech&utm_term=PK-910H%2C+USB+FullHD%2C++Microfon+incorporat
In principiu configuratia PC-ului oferit de voi la....2740 ron este aproape de cerinte dar....incompleta, si iarasi nu vad de ce ar plati la voi cineva peste 2700 ron cand pot cumpara bine mersi exact aceiasi configuratie cu doar..1869 ron:
http://www.emag.ro/sistem-desktop-serioux-smart-v10-cu-procesor-intelr-coretm-i5-4460-3-2ghz-haswell-4gb-ram-1tb-hdd-serioux-smartv10/pd/DZFMMMBBM/
Acum sincer, orice MODEL de videochat nu este chiar atat de PROST precum credeti voi, stiu si fetele sa caute in google iar cu un simplu search sa vada ca, de fapt le jecmaniti de bani mai pe romaneste.
In concluzie: Nu recomand!!!!