Probleme Chaturbate

Sectiune destinata problemelor tehnice. Daca ai nevoie de ajutor in legatura cu PC-ul, webcam-ul, lumini, software, posteaza aici!
lulu

Buna tuturor .

Mai are cineva problema de a nu se putea conecta cu OBs Pe chaturbate pe serverele principle adica global backup si global main fastest ?
Azi o ora am incercat sa ma conectez si tot primeam Fail to connect on server(am luat-o razna )
Am luat each server la rand si numai pe cel de Frankfurt m-a lasat insa a fost ingrozitor

Setarile la tot ce am sunt ok si aceleasi ca si zilele trecute cand nu au fost promeme in a ma conecta .Netul e ok caci altfel nu ma puteam conmecta nici pe alte site-uri

Multumesc
No avatar
Chillyourheart

Au avut ei ceva probleme cu serverele , pare ca s-au rezolvat . Oricum poti alege orice alt server care iti merge nu e nici o diferenta . Ideea e sa fie aproape de tine gen din Europa.
lulu

Chillyourheart;n47310 wrote: Au avut ei ceva probleme cu serverele , pare ca s-au rezolvat . Oricum poti alege orice alt server care iti merge nu e nici o diferenta . Ideea e sa fie aproape de tine gen din Europa.

Problema este ca sunt zile cand nu ma lasa sa ma conectez pe nicun server din lista :(
No avatar
Lovely4dark

Buna de ce e musai să fie serverul din europa
lulu

Cerberus;n47357 wrote: Poti opta pe servere custom dupa ce faci un speed test dintre tine si sv lor cele din europa.

CB OBS default
rtmp://live.stream.highwebmedia.com

rtmp://live-backup.stream.highwebmedia.com
backup

Europe
EU: Amsterdam, NL
RTMP URL: rtmp://live-nld.stream.highwebmedia.com/live-origin

EU: Alblasserdam, NL
RTMP URL: rtmp://live-alb.stream.highwebmedia.com/live-origin

EU: Frankfurt, DE
RTMP URL: rtmp://live-fra.stream.highwebmedia.com/live-origin

EU: Madrid, Spain
RTMP URL: rtmp://live-mad.stream.highwebmedia.com/live-origin

EU: Milan, Italy
RTMP URL: rtmp://live-mxp.stream.highwebmedia.com/live-origin

EU: Warsaw, Poland
RTMP URL: rtmp://live-waw.stream.highwebmedia.com/live-origin

EU: Belgrade, Serbia
RTMP URL: rtmp://live-srb.stream.highwebmedia.com/live-origin

Da stiu .Multumesc frumos pt info . Ideea este ca nici asa nu vrea cateodata . pierd si cate 30 min incercand sa ma conectez .Acum in ultimule 3 zile am vazut ca este mai ok si ma lasa ca ma conectez mai repede . Sper sa nu mai fie prbs ca o sa imi scoata fire albe site ul asta la un moment dat /
No avatar
Chillyourheart

Pentru ca Romania este in Europa :)))
Scrie răspuns