Buna tuturor .
Mai are cineva problema de a nu se putea conecta cu OBs Pe chaturbate pe serverele principle adica global backup si global main fastest ?
Azi o ora am incercat sa ma conectez si tot primeam Fail to connect on server(am luat-o razna )
Am luat each server la rand si numai pe cel de Frankfurt m-a lasat insa a fost ingrozitor
Setarile la tot ce am sunt ok si aceleasi ca si zilele trecute cand nu au fost promeme in a ma conecta .Netul e ok caci altfel nu ma puteam conmecta nici pe alte site-uri
Multumesc
Probleme Chaturbate
-
Chillyourheart
Au avut ei ceva probleme cu serverele , pare ca s-au rezolvat . Oricum poti alege orice alt server care iti merge nu e nici o diferenta . Ideea e sa fie aproape de tine gen din Europa.
Chillyourheart;n47310 wrote: Au avut ei ceva probleme cu serverele , pare ca s-au rezolvat . Oricum poti alege orice alt server care iti merge nu e nici o diferenta . Ideea e sa fie aproape de tine gen din Europa.
Problema este ca sunt zile cand nu ma lasa sa ma conectez pe nicun server din lista
Problema este ca sunt zile cand nu ma lasa sa ma conectez pe nicun server din lista
-
Lovely4dark
Buna de ce e musai să fie serverul din europa
Cerberus;n47357 wrote: Poti opta pe servere custom dupa ce faci un speed test dintre tine si sv lor cele din europa.
CB OBS default
rtmp://live.stream.highwebmedia.com
rtmp://live-backup.stream.highwebmedia.com
backup
Europe
EU: Amsterdam, NL
RTMP URL: rtmp://live-nld.stream.highwebmedia.com/live-origin
EU: Alblasserdam, NL
RTMP URL: rtmp://live-alb.stream.highwebmedia.com/live-origin
EU: Frankfurt, DE
RTMP URL: rtmp://live-fra.stream.highwebmedia.com/live-origin
EU: Madrid, Spain
RTMP URL: rtmp://live-mad.stream.highwebmedia.com/live-origin
EU: Milan, Italy
RTMP URL: rtmp://live-mxp.stream.highwebmedia.com/live-origin
EU: Warsaw, Poland
RTMP URL: rtmp://live-waw.stream.highwebmedia.com/live-origin
EU: Belgrade, Serbia
RTMP URL: rtmp://live-srb.stream.highwebmedia.com/live-origin
Da stiu .Multumesc frumos pt info . Ideea este ca nici asa nu vrea cateodata . pierd si cate 30 min incercand sa ma conectez .Acum in ultimule 3 zile am vazut ca este mai ok si ma lasa ca ma conectez mai repede . Sper sa nu mai fie prbs ca o sa imi scoata fire albe site ul asta la un moment dat /
CB OBS default
rtmp://live.stream.highwebmedia.com
rtmp://live-backup.stream.highwebmedia.com
backup
Europe
EU: Amsterdam, NL
RTMP URL: rtmp://live-nld.stream.highwebmedia.com/live-origin
EU: Alblasserdam, NL
RTMP URL: rtmp://live-alb.stream.highwebmedia.com/live-origin
EU: Frankfurt, DE
RTMP URL: rtmp://live-fra.stream.highwebmedia.com/live-origin
EU: Madrid, Spain
RTMP URL: rtmp://live-mad.stream.highwebmedia.com/live-origin
EU: Milan, Italy
RTMP URL: rtmp://live-mxp.stream.highwebmedia.com/live-origin
EU: Warsaw, Poland
RTMP URL: rtmp://live-waw.stream.highwebmedia.com/live-origin
EU: Belgrade, Serbia
RTMP URL: rtmp://live-srb.stream.highwebmedia.com/live-origin
Da stiu .Multumesc frumos pt info . Ideea este ca nici asa nu vrea cateodata . pierd si cate 30 min incercand sa ma conectez .Acum in ultimule 3 zile am vazut ca este mai ok si ma lasa ca ma conectez mai repede . Sper sa nu mai fie prbs ca o sa imi scoata fire albe site ul asta la un moment dat /