[Streamray] sfat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
J1ca

Este cineva model independent pe streamray? Ca lucrez pe SM, AW, LCM, CB si lucram pe F4F dar m-am oprit de a mai lucra pe f4f ca ei nu mai primeste modele cu low rank ..Asa ca ma gandeam sa incerc Streamray daca merita sau nu,si as dori sa-mi impartasiti experienta voastra despre Streamray.

Va multumesc anticipat!
Sa aveti o zi minunata!
No avatar
Juli.CIR

Eu mi-am făcut cont pe streamray , și am ales la metoda de plata 'transfer bancar' . E o bătaie de cap , cer f multe documente . Mi se pare cam dificil . Până acum am lucrat pe xlove dar nu mai merge deloc !!!și pe mine mă încântă acest streamray , dar pare dificil.
No avatar
oana_oana311

buna as vrea sa stiu daca LCM este siteul webcam models. plateste 70%? este un site bun? multumesc
J1ca

oana_oana311;n47527 wrote: buna as vrea sa stiu daca LCM este siteul webcam models. plateste 70%? este un site bun? multumesc

LCm=este livecammates (este de la firecams) ,dar daca vrei sa incerci pe lcm, fa-ti cont pe livecammates si vei aparea live pe firecams.

In plus, pe livecammates ei platesc 30-50% (de asemenea au 2 metode de plata: paxum si epayservice) ,nu au bank transfer.
Scrie răspuns