Salutari!
Poate ma ajuta cineva cu o recomandare de upgrade pc? Momentan am un I7-4790K si 8G memorie Ram. Imi merge ok cu Jasmin(nu in HD)+Imlive+1 Camcontacts+Skype&Skyprivate+Youtube.
Am incercat in seara asta sa inlocuiesc Imlive cu Streamate si mi-a facut figuri. Se vedea cu lag pe Jasmin si chatul era tot cu lag.Nici n-am avut Skype&Skyprivate.Asadar concluzia e ca Streamate consuma mult.
Netul meu e bun de la RDS abonamentul cel mai scump.
Eu as vrea sa tin asa: Jasmin(nu trebuie hd-864*480 e bine)+Imlive+1 Camcontacts+Streamate+Skype&Skyprivate+Youtube. Ce procesor ar face fata? Mai imi trebuie si mai mult Ram?
Multumesc.
Recomandare upgrade PC
-
Chillyourheart
buna ,
cel mai mult iti consuma aplicatia de la jasmin si bineinteles streamate ul restul sunt au un consum extrem de mic pentru ca ia camera direct din browser.
ca si recomandari de upgrade daca ar fi sa schimbi procesorul cu o generatie mai noua , ar insemna sa schimbi aproape tot pc ul pentru nu s-ar potrivii nici placa de baza nici ramii , ai ramane doar cu sursa(daca e una destul de puternica) si carcasa , HDD e recomandat sa ai un SSD si nu ai specificat daca ai si placa video dedicata si asta te-ar ajuta sa iti foloseasca din resursele ei atunci cand faci streaming si sa nu "gafaie" procesorul asa tare.
Pe configuratia de acum nu ai decat sa adaugi inca 8gb rami si sa folosesti un ssd si placa video dedicata daca nu vrei sa schimbi tot.
ma poti contacta pe privat daca vrei sa vorbim mai multe .
O zi buna.
cel mai mult iti consuma aplicatia de la jasmin si bineinteles streamate ul restul sunt au un consum extrem de mic pentru ca ia camera direct din browser.
ca si recomandari de upgrade daca ar fi sa schimbi procesorul cu o generatie mai noua , ar insemna sa schimbi aproape tot pc ul pentru nu s-ar potrivii nici placa de baza nici ramii , ai ramane doar cu sursa(daca e una destul de puternica) si carcasa , HDD e recomandat sa ai un SSD si nu ai specificat daca ai si placa video dedicata si asta te-ar ajuta sa iti foloseasca din resursele ei atunci cand faci streaming si sa nu "gafaie" procesorul asa tare.
Pe configuratia de acum nu ai decat sa adaugi inca 8gb rami si sa folosesti un ssd si placa video dedicata daca nu vrei sa schimbi tot.
ma poti contacta pe privat daca vrei sa vorbim mai multe .
O zi buna.