Heylux sau Studio 20, care studio este mai competitiv in Iasi?
- AlexandraD
Figuri pe burta goala la Studio20. Cica asigura transport si nici bani de benzina nu au. Vai de mama lor!
Eu totusi sper sa nu fiti atat de naive incat sa mergeti la Studio20.Tocmai ce a fost o amica de a mea la ei, desi i-am spus ca nu este in regula, si a plecat de acolo jignita si fara nici un ban. Mi-a spus ca mea avea putin si ii dadea una dupa cap lui Alex ( un tip din staff care habar nu are de videochat), tinand cont ca si facut box. Insa nu asta este important. La Studio20 se practica falsitatea. Daca le spui "Buna!" isi dau ochii peste cap de parca ei sunt cineva. Modul cum te trateaza este inacceptabil. Sunt niste aroganti care stiu doar sa fumeze si sa se hajoneasca intre ei.
Elyss;n47416 wrote: Eu totusi sper sa nu fiti atat de naive incat sa mergeti la Studio20.Tocmai ce a fost o amica de a mea la ei, desi i-am spus ca nu este in regula, si a plecat de acolo jignita si fara nici un ban. Mi-a spus ca mea avea putin si ii dadea una dupa cap lui Alex ( un tip din staff care habar nu are de videochat), tinand cont ca si facut box. Insa nu asta este important. La Studio20 se practica falsitatea. Daca le spui "Buna!" isi dau ochii peste cap de parca ei sunt cineva. Modul cum te trateaza este inacceptabil. Sunt niste aroganti care stiu doar sa fumeze si sa se hajoneasca intre ei.
Prietena mea cea mai buna a fost la ei si tot asa a renuntat. Tot ce au investit ei in ea este o sedinta foto care oricine o putea realiza cu un aparat. Ideea e ca dupa ce a plecat, Studio20 i-a trimis mesaj si i-a spus ca daca nu aduce 500 de euro investiti in sedinta ei foto, ii vor folosi imaginea pentru a posta articole in ziare si pe retelele de socializare. Acum ganditi-va si voi daca asta respecta politica de confidentialitate a studioului? Astia sunt oameni seriosi sau sunt niste animale? Voi ce parerea aveti? Vi se pare normal sa se intample asa ceva ? Vi se pare ok cum trateaza ei modelele?
Prietena mea cea mai buna a fost la ei si tot asa a renuntat. Tot ce au investit ei in ea este o sedinta foto care oricine o putea realiza cu un aparat. Ideea e ca dupa ce a plecat, Studio20 i-a trimis mesaj si i-a spus ca daca nu aduce 500 de euro investiti in sedinta ei foto, ii vor folosi imaginea pentru a posta articole in ziare si pe retelele de socializare. Acum ganditi-va si voi daca asta respecta politica de confidentialitate a studioului? Astia sunt oameni seriosi sau sunt niste animale? Voi ce parerea aveti? Vi se pare normal sa se intample asa ceva ? Vi se pare ok cum trateaza ei modelele?
Doamne!!! Nu-mi vine sa cred ce sarlatani sunt. Asta e prea de tot. Mai si nu se gaseste nimeni sa le faca ceva? Cum de isi permit sa trateze fetele asa. eu una nu as sta nici legata. Cum sa-mi faca mie asa ceva. Si nu e vorba de mine, insa nimen nu ar trebui sa ccepte asa ceva. GROSOLANIEEE
FlaviaC;n47447 wrote: Doamne!!! Nu-mi vine sa cred ce sarlatani sunt. Asta e prea de tot. Mai si nu se gaseste nimeni sa le faca ceva? Cum de isi permit sa trateze fetele asa. eu una nu as sta nici legata. Cum sa-mi faca mie asa ceva. Si nu e vorba de mine, insa nimen nu ar trebui sa ccepte asa ceva. GROSOLANIEEE
Mai, ei oricum au 3 fete si alea chinuite. Ca sa le mai tina si pe alea 3 le promit ca vor vorbi cu suportul de la site-uri pentru a fi locul 1. Cate vrajeli ieftine. Deci ei nu stiu cum sa mai tina de fetele alea
)
Mai, ei oricum au 3 fete si alea chinuite. Ca sa le mai tina si pe alea 3 le promit ca vor vorbi cu suportul de la site-uri pentru a fi locul 1. Cate vrajeli ieftine. Deci ei nu stiu cum sa mai tina de fetele alea
- AlexandraD
HeraCrimson;n47524 wrote: studio20 is the best one around the world!!
Really? I think this is a joke, a good one
)) De asta mai au 2 fete? De bun ce e si de cat de respactata esti ca model la ei. Traineri veniti din alte domenii care stau la barfa toata ziua, te jignesc si isi dau ochii peste cap. Plus ca nu au nici o treaba cu videochatul. Rusine sa le fie pentru modul cum isi trateaza modelele sau le-a tratat, ca saracele fete nu au rezistat.
Really? I think this is a joke, a good one
Eu tocmai ce am auzit ca Studio20 si alte cateva studiouri de videochat din Iasi se inchid. Avand in vedere tot ceea ce se aude, eu cred ca sunt mai multe cauze. Atat le-a fost sa fie!
)) Ma mir ca au mai rezistat pana acum, insa era de asteptat sa se intample asa ceva. Ideea este ca eu nu cred ca sufera cineva
)
Sunt confuza cu studiourile astea care apar si dispar. Credeam ca s-a inchis in Moara de Foc ca si scria pe o cladire Studio 20 dar nu stiam aoclo daca e la subsol sau la etaj studioul. Si odata cand treceam cu masina pe acolo am vazut niste muncitori care scoteau mobila afara si am crezut ca s-a inchis. Pe urma n-am mai vazut nimic, ca le-au dat si firma jos de pe cladire . Dar cica s-au mutat la o casa undeva, dar nu mi-e clar unde , probabil mai la marginea Iasului.