Paradiz sau Preziosa? Care credeti ca e cel mai bun studio de videochat in Iasi?
Si asa ca iti primesti banii dupa o luna jumatate, sa mai iei si penelizare pentru chestii de genul mi se pare iesit din comun. Dar nu-i nimic, faci bani, nu faci, macar are balta peste si poti fi imprumutata de catre Cel De Sus
)) Capi di tutti capi
)) Nu de alta, insa trebuie sa iti scoata ochii dupa.
Se pare ca eu sunt ultima care am aflat ca la Paradiz s-au taiat comisioanele de cateva luni bune. Modelele iau 40% in vreme ce la orice alt studio de videochat din Iasi iei macar 50%. Am auzit ca au plecat si niste admini....Asa se duce la vale un studio....
Am vazut o reclama undeva pe Facebook sau în alta parte ca Paradiz si-ar fi deschis ceva si in Bucuresti dar n-am auzit pe nimeni aici despre asta. Ultima data cand stiam ceva de Paradiz era ca in Iasi ar fi redus comisioanele fetelor si era deranj mare. Nu înțeleg de ce ar face asta un studio ca măcar 50% e cam în oricare alta parte.
La Paradiz e disperare mare ca le pleaca. Taiatul comisioanelor la modele e de mai mult timp nu stiu cum de nu ati auzit pana acum. Si dau si amenzi foarte mari pentru orice greseala ca sa ia banii modelelor. Plus ca adminele se poarta foarte urat si nu mai zic... Paradiz a cazut mult in ultimul timp si probabil se va inchide in ritmul asta ca nu stiu cine mai sta pe acolo.
Pe bune? stii tu sigur asta? Mi se pare ciudat ca mi-au aparut niste mesaje pe telefon. Nu stiu de unde aveau nr meu si ma invitau la nu stiu ce petrecere. Am uitat detaliile dar era sigur o petrecere la Paradiz. Nu stiam ca au probleme si ca pleaca lumea de acolo daca ei fac party.
- TinaCristina
Leyla;n49211 wrote: La Paradiz e disperare mare ca le pleaca. Taiatul comisioanelor la modele e de mai mult timp nu stiu cum de nu ati auzit pana acum. Si dau si amenzi foarte mari pentru orice greseala ca sa ia banii modelelor. Plus ca adminele se poarta foarte urat si nu mai zic... Paradiz a cazut mult in ultimul timp si probabil se va inchide in ritmul asta ca nu stiu cine mai sta pe acolo.
Stiam ca cei de la Paradiz Studio detin o baza de date cu numerele fetelor si le mai trimit mesaje din cand in cand si le invita la petreceri. Am avut o prietena care a lucrat la ei, insa nu a stat mult si tot asa a patit.Mi se pare foarte grav ce se intampla si nu cred ca este normal asa ceva.
Stiam ca cei de la Paradiz Studio detin o baza de date cu numerele fetelor si le mai trimit mesaje din cand in cand si le invita la petreceri. Am avut o prietena care a lucrat la ei, insa nu a stat mult si tot asa a patit.Mi se pare foarte grav ce se intampla si nu cred ca este normal asa ceva.
E cam trista situatia la Paradiz din ce am auzit. Am o cunostinta care a fost la interviu acolo si mi-a zis ca sunt niste conditii de lucru jalnice. Ea cauta un studio serios ca sa faca bani, nu sa piarda timpul si sa fie luata la misto ca avea putina burtica.
NicoleT;n56631 wrote: E cam trista situatia la Paradiz din ce am auzit. Am o cunostinta care a fost la interviu acolo si mi-a zis ca sunt niste conditii de lucru jalnice. Ea cauta un studio serios ca sa faca bani, nu sa piarda timpul si sa fie luata la misto ca avea putina burtica.
Pai cam aceasta este adevarul legat de Paradiz Studio. Nu am auzit lucruri bune despre el si nici de la fete. Conditii nu, penalizari mari da..cine s-ar duce acolo si pentru ce ? Sa castige bani clar nu.
Pai cam aceasta este adevarul legat de Paradiz Studio. Nu am auzit lucruri bune despre el si nici de la fete. Conditii nu, penalizari mari da..cine s-ar duce acolo si pentru ce ? Sa castige bani clar nu.
- TinaCristina
NicoleT;n56631 wrote: E cam trista situatia la Paradiz din ce am auzit. Am o cunostinta care a fost la interviu acolo si mi-a zis ca sunt niste conditii de lucru jalnice. Ea cauta un studio serios ca sa faca bani, nu sa piarda timpul si sa fie luata la misto ca avea putina burtica.
Cred ca se gasesc alte studiouri mai serioase de videochat in Iasi daca doreste prietena ta sa se angajeze. Paradizul deja este cam demodat..macar sa mearga sa faca bani si sa se bucure de ei, nu ii lasi la studio pe penalizari de te doare capul.
Cred ca se gasesc alte studiouri mai serioase de videochat in Iasi daca doreste prietena ta sa se angajeze. Paradizul deja este cam demodat..macar sa mearga sa faca bani si sa se bucure de ei, nu ii lasi la studio pe penalizari de te doare capul.