Paradiz sau Preziosa? Care credeti ca e cel mai bun studio de videochat in Iasi?
O prietena de a mea a lucrat acum mult timp cu Paradiz. E un fel de neam cu sefii. Mi-a spus ca " fetele de acolo mai aveau putin si li se urcau in cap". Ea acum lucreaza la un alt studio. Chiar si in ziua de astazi primeste mesaje de la Paradiz. Sincer e jenant sa se apuce sa contacteze modele de la alte studiouri ca na.. e foamea mare si le pleaca fetele. Sunt disperati si nu stiu ce sa mai faca. Se aude ca se inchide Paradiz.
De ce ar mai dori modelele sa revina la Paradiz odata ce au plecat de acolo? Este 100% evident ca nu au plecat de la atata bine. Daca era asa de ok stateau si acum. Bine zis foame, foamea de bani, normal. Ca ei sa doarma linistiti cu burtile pline, fara sa le pese de modele.
Voi nu v-ati obisnuit ca de atatia ani cu Paradiz? Pe bune acum ? Nu stiti ca in momentul in care le pleaca fetele si se duc la alte studiouri incepe hartuirea? Prin mesaje, online. Trebuie sa nu te duca capul sa accepti asa ceva. Asta mi se pare nesimtire curata ce fac ei.
Daca vreti sa nu faceti bani, mergeti la Paradiz. Sau nah.. daca sunteti amatoare de distractie, dans si voie buna, Paradiz e locul potirivit. Va pot servi o gama variata de bauturi non alcoolice, bineinteles:)) si de asemenea ca bonus de angajare puteti primi 50 de lei pentru tigari. Totul la placerea voastra
)) Il recomand cu incredere
))
Adela;n47314 wrote: Daca vreti sa nu faceti bani, mergeti la Paradiz. Sau nah.. daca sunteti amatoare de distractie, dans si voie buna, Paradiz e locul potirivit. Va pot servi o gama variata de bauturi non alcoolice, bineinteles:)) si de asemenea ca bonus de angajare puteti primi 50 de lei pentru tigari. Totul la placerea voastra
)) Il recomand cu incredere
))
Am auzit ca se practica astfel de manipulare pe la Paradiz. Ca sa alegi un studio care nu iti ofera mai nimic doar pentru chestia ca iti da o sticla de Votka sau ce o fi, sincer, mi se pare de prost gust.
Am auzit ca se practica astfel de manipulare pe la Paradiz. Ca sa alegi un studio care nu iti ofera mai nimic doar pentru chestia ca iti da o sticla de Votka sau ce o fi, sincer, mi se pare de prost gust.
- AlexandraD
Adela;n47379 wrote: Ca sa duci o viata buna la Paradiz trebuie sa fii genul ala de persoana mahalagioaica, ca sa e poti integra in grup. Sau eventual sa fii neam cu cineva din staff.
Da,da trebuie sa ai figuri si nimic in stomac.
))
Da,da trebuie sa ai figuri si nimic in stomac.
Paradiz Studio este renumit pentru petrecerile fastuoase,exact ca petrecerile date de Gatsby. Cine a vazut filmul, stie la ce ma refer. Sunt unele fete carora da, le place destrabalarea, dar si unele care nu doresc sa participe. Trebuie sa participi, nu ai cum. Altfel primesti 10% penalizare. Sincer, si eu as fi mers la o petrecere, insa una data de Gatsby, nu de Paradiz Studio
))
Elyss;n47418 wrote: Paradiz Studio este renumit pentru petrecerile fastuoase,exact ca petrecerile date de Gatsby. Cine a vazut filmul, stie la ce ma refer. Sunt unele fete carora da, le place destrabalarea, dar si unele care nu doresc sa participe. Trebuie sa participi, nu ai cum. Altfel primesti 10% penalizare. Sincer, si eu as fi mers la o petrecere, insa una data de Gatsby, nu de Paradiz Studio
))
Frumos!! Se lasa si cu altceva dupa party sau e doar asa?
Vrei nu vrei trebuie sa faci parte din circ.
Frumos!! Se lasa si cu altceva dupa party sau e doar asa?
Vrei nu vrei trebuie sa faci parte din circ.