Vixen Studio sau Heylux? Care e cel mai bun studio de videochat din Iasi?
Irrina;n47295 wrote: Acest studio Vixen, ce e cu el mai exact?Imi poate oferi cineva cateva informatii?
Multumesc !
Nu il recomand, nu prezinta nici o incredere, e undeva la cuca macaii pe un deal si daca mai au 2 fete e ok. Nu cred ca iti doresti sa lucrezi la negru.
Nu il recomand, nu prezinta nici o incredere, e undeva la cuca macaii pe un deal si daca mai au 2 fete e ok. Nu cred ca iti doresti sa lucrezi la negru.
Adela;n47463 wrote:
Eu am vazut niste video cu camerele de la Heylux. Pot sa spun ca arata bine de tot. Asa da conditii.
Nu stiu, insa trebuie sa fii naiva sa crezi ca cei de la Vixen Studio iti ofera ceva. Multe fete cred ca o sa primeasca acel bonus pe care il au de n ani, dar defapt se multumesc cu nimic.
Eu am vazut niste video cu camerele de la Heylux. Pot sa spun ca arata bine de tot. Asa da conditii.
Nu stiu, insa trebuie sa fii naiva sa crezi ca cei de la Vixen Studio iti ofera ceva. Multe fete cred ca o sa primeasca acel bonus pe care il au de n ani, dar defapt se multumesc cu nimic.
Cecilia;n47567 wrote:
Mie una nu mi se pare de incredere acest studio sau ce o fi el.
Mie una nu mi se pare de incredere acest studio sau ce o fi el.
Nu stiu nici o fata care sa lucreze sau sa fi lucrat la Vixen. Am inteles ca lucreaza si ei la un casa undeva. Nu stiu nici pe ce site-uri ca n-am avut curiozitatea sa sun. Imi mai apare reclama din cand in cand la Vixen ca nu stiu ce bonusuri, chestii din astea...In rest nimic. Nu stiu ce sa zic.
Vixen cred ca a renuntat la numele asta si acum isi spune videochat Iasi. Mie asa mi se pare ca n-am mai auzit de nimeni sa vorbeasca macar de Vixen. Probabil erau prea multe recenzii negative pe net si s-au ascuns de tot si au bagat-o pe asta cu videochat Iasi in fata ca sa tina deschis studioul. Daca stie cineva altcumva o rog sa-mi spuna.
Nu mai vorbiti de Vixen ca Vixen si-a schimbat numele din ce știu eu. Nu se mai numeste asa. I se spune videochat Iasi la studio sau asa ceva. Cred ca au renuntat cu totul la Vixen ca nu am mai vazut pe nicaieri, nici pe masini prin nIasi pe nimic.