Heylux sau Studio 20, care studio este mai competitiv in Iasi?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Cecilia

Mie,cel putin, mi s-a parut ca Studio20 nu a avut respect pentru fete si ca le-a tratat ca pe niste mici roboteii. Poate de asta au si ramas fara, nu stiu...
Smaranda

La 120 de ore pe perioada, cred si eu ca erau robotei :))
Reny113

120 h de ore este mult, si extenuant. La un mooment dat nu mai dai randament si ai nevoie de odihna.Asta daca mai ai si re-re in zilele libere.
Cecilia

Eu una pentru Stripchat petrec maxim 6 ore pe zi, depinde de zile. sunt zile in care stau si 8 h, insa 120 mi se pare putin exagerat.
No avatar
Lenuta

Cred ca in momentul de fata se fac mai multi bani pe alte site-uri decat pe Jasmin. Pentru fetele incepatoare, eu una nu as recomanda Jasmin, numai daca stiu engleza si au bani de investit.
AlexandraD

Studio20 le lasa modelelor un gust amar. Le-au plecat toate fetele si acum le hartuieste cu mesaje. Se roaga de fete sa revina la ei. Pentru ce sa revii la un asemenea studio cand au cele mai dezavantajoase procente, foarte multe amezi, si daca intarzii putin turele ti se anuleaza. Plus ca de cand si-au schimbat sediul, in Copou, studioul defapt a devenit o casuta de papusi. Este foarte mic si mai sunt si barbati traineri. Cum sa nu te simti prost.
FlaviaC

Dupa mine, daca vrei sa pedepsesti pe cineva, il trimiti la Studio20. Nici munca in folosul comunitatii nu e atat de dura fata de cele 120-150 de ore pe care trebuie sa le faci la ei. Sunt flamanzi, fetelor! Vor bani si ore. La Studio20 nu stii ce e aia familie si timp liber. Stiu asta din surse sigure. Tocmai de asta le pleaca fetele si sunt disperati.
EricaK

Cand zici Studio 20 vrei sa zici casuta aia de pitici de pe Copou? Ce conditii sa le ofere fetele care se duc acolo. De fapt cine se mai duce la Studio20? A fost atata zarva cu ei la inceput, pana s-au lamurit fetele cu ei .
Adela

Mai, fetelor, nu fiti naive. Credeti-ma ca fetele care au fost la Studio20 nu au rezistat mult si nici nu au facut multi pureci. Stiu ce spun si cu siguranta si fetele care au trecut in vizita, ca sa zic asa pe la ei, imi vor da dreptate. Nici un om normal la cap nu ar rezista la ei cu asa conditii, bonusuri nu, procentaj mic. Bonus de angajare..nici nu mai zic. Partea cu barbatii care se uita la tine si se amuza de modele, de asemenea nu se poate numi profesionalism.
FlaviaC

Nu e nimic profesional la Studio20. Poate vrei sa spui armata.
Scrie răspuns