Studiouri de videochat serioase din Iasi

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Smaranda

Nu stiu, fetelor! La ce situatie e acum, cred ca important este sa lucrati si sa faceti bani. Eu zic ca e mai bine sa trageti acum, indiferent de site.
Reny113

Hello, fetelor! Cum a fost de Valentine's Day ? Cum ati petrecut ? :)
Cecilia

Reny113;n47187 wrote: Hello, fetelor! Cum a fost de Valentine's Day ? Cum ati petrecut ? :)

Eu una mi-am pregatit camera si m-ar aranjat si bineinteles ca am stat online. Chiar ma bucur pentru ca am reusit sa castig mai bine decat de obicei :D
No avatar
Irrina

Buna! M-ar interesa si pe mine sa lucrez in videochat. Va spun sincer ca nu am experienta, insa am mai auzit asa de la una de la alta despre videochat in Iasi. Imi puteti face cateva recomandari de site-uri sau de studiouri? La un moment dat ma gandeam sa incerc si de acasa. Stau singura in chirie si asta nu as fi o problema. Va multumesc!
Smaranda

Irrina;n47242 wrote: Buna! M-ar interesa si pe mine sa lucrez in videochat. Va spun sincer ca nu am experienta, insa am mai auzit asa de la una de la alta despre videochat in Iasi. Imi puteti face cateva recomandari de site-uri sau de studiouri? La un moment dat ma gandeam sa incerc si de acasa. Stau singura in chirie si asta nu as fi o problema. Va multumesc!

Buna, Irina! Eu una nu am o parere tocmai ok despre lucrul de acasa, in sensul ca nu ai suport si trebuie sa te descurci de una singura. Acum ca studio, depinde de ceea ce iti doresti tu. Cred ca oricine ar avea recomandari, insa parerile sunt impartite. De asemenea trebuie, din punctul meu de vedere sa te gandesti la ce oportunitati ai in colaborarea cu acel studio. Tu ce iti doresti sa iti ofere?
EricaK

La multi ani de ziua femeii! :*:* Pe la ce studio petreceti astazi? Am vazut ca la Heylux s-a lasat cu party. Am vazut asta pe Facebook la ei.
No avatar
Irrina

Smaranda;n47266 wrote:

Buna, Irina! Eu una nu am o parere tocmai ok despre lucrul de acasa, in sensul ca nu ai suport si trebuie sa te descurci de una singura. Acum ca studio, depinde de ceea ce iti doresti tu. Cred ca oricine ar avea recomandari, insa parerile sunt impartite. De asemenea trebuie, din punctul meu de vedere sa te gandesti la ce oportunitati ai in colaborarea cu acel studio. Tu ce iti doresti sa iti ofere?

Buna, Smaranda! Nu as sti exact sa spun ce imi doresc sa imi ofere. Ma gandesc doar la faptul ca vreau sa fac bani pentru a ma descurca. Da, am nevoie de sprijin. Cu engleza ma descurc, insa stii cum e ...la inceput tot sunt emotii. De asta am zis ca nu stiu exact daca sa fie studio sau acasa.
Adela

Irrina;n47294 wrote:

Buna, Smaranda! Nu as sti exact sa spun ce imi doresc sa imi ofere. Ma gandesc doar la faptul ca vreau sa fac bani pentru a ma descurca. Da, am nevoie de sprijin. Cu engleza ma descurc, insa stii cum e ...la inceput tot sunt emotii. De asta am zis ca nu stiu exact daca sa fie studio sau acasa.

Eu una ti-as recomanda sa incepi colaborarea cu un studio. Este altceva. este un altfel de start fata de acasa. Acum cum crezi si tu.
Cecilia

Irrina;n47294 wrote:

Te inteleg ca nu stii ce sa alegi. Gandeste- te ca de acasa, daca nu ai ceva banuti sa investesti in aparatura, nu prea ai ce face. Chiar si asa, tot iti trebuie ceva calitativ. Daca vrei sa cauti mai multe studiouri, poti scrie pe Google - studiouri de videochat Iasi si gasesti cu nemiluita. Dar fii atenta la toate detalii pentru ca nu toate ofera ceea ce promit.
Adela

De obicei fetele care lucreaza de acasa nu prea au asa mult succes. Eu am prietene care nu stateau online si nu faceau mai nimic. Trebuie un pic de organizare. Daca stai o ora online si apoi te deloghezi, nu faci nimic.
Scrie răspuns