obs

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
wetladyjoy

buna.va merge cb cu obs azi?mie nu mi se conecteaza?
No avatar
Erika0001

Nu se mai conecteaza din prima nici in browser.. nici in Obs.. a mai obserat cineva cate probleme intampinam pe cb in ultima perioada?
Ann

Erika0001;n47185 wrote: Nu se mai conecteaza din prima nici in browser.. nici in Obs.. a mai obserat cineva cate probleme intampinam pe cb in ultima perioada?

Nu ca sunt foarte nesimtiti.Am cerut un daily payout pe 14, nici pana la ora asta nu i am primit. Parca mai intarzie si alte site uri cateva ore dar ca Chaturbate, zile, nu. Nu stiu ce se intampla cu ei
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Erika0001

Ann;n47193 wrote:

Nu ca sunt foarte nesimtiti.Am cerut un daily payout pe 14, nici pana la ora asta nu i am primit. Parca mai intarzie si alte site uri cateva ore dar ca Chaturbate, zile, nu. Nu stiu ce se intampla cu ei

Azi la ei e 15 cum ar veni si e sarbatoare federala, e ziua presedintelui, asadar bancile nu lucreaza.. d-asta.. Maine seara cel mai probabil o sa ii ai.. cat despre daily payout-uri mie imi intra numai la 21-22 :00
Ann

Erika0001;n47194 wrote:

Azi la ei e 15 cum ar veni si e sarbatoare federala, e ziua presedintelui, asadar bancile nu lucreaza.. d-asta.. Maine seara cel mai probabil o sa ii ai.. cat despre daily payout-uri mie imi intra numai la 21-22 :00

Atunci probabil trebuia sa ii trimita ieri, daca am facut cererea alaltaieri, ca de asta se numeste daily payout, degeaba platesc comision daca primesc banii dupa 3 zile odata cu plata semi monthly. Eu nu am primit mail cu reminder ul acesta. Multumesc!
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Scrie răspuns