LauraT;n46921 wrote:
Eu am lucrat la Vixen acum ceva ani in urma ...
Nu e mereu vina studioului pentru faptul ca e mai murdara toaleta lor decat una publica de la piata ...
Mai sunt si fete care nu trag apa , se piaptana si lasa par in chiuveta , o murdaresc de fond de ten si nu o curata , pun picioarele pe wc si murdaresc si lasa asa ...
Toate astea le-am vazut cu ochii mei din pacate .
Nu e obligat studioul sa aiba femeie de serviciu care sa verifice baia dupa fiecare utilizare si sa o curete daca e necesar ...
Si fetele ar trebui sa respecte regulile minime de igiena si sa pastreze curatenia pe care o gasesc .
Din punctul meu de vedere, cred ca meriti ceva mai bun decat Vixen. Sunt n studiouri de videochat in Iasi care iti pot oferi mult mai multe.
Vixen Studio sau Heylux? Care e cel mai bun studio de videochat din Iasi?
EricaK;n47162 wrote:
Din punctul meu de vedere, cred ca meriti ceva mai bun decat Vixen. Sunt n studiouri de videochat in Iasi care iti pot oferi mult mai multe.
Am plecat de mult de la ei .
Acum ceva ani in urma era asa .
De aceea am si specificat la inceput.
Poate au imbunatatit conditiile de atunci sau nu ...doar cine e la ei acum stie .
Poate au imbunatatit conditiile de atunci sau nu ...doar cine e la ei acum stie .
LauraT;n47168 wrote:
Eu una cred ca ai luat cea mai buna decizie. Sper sa iti fie bine acum!
Eu una cred ca ai luat cea mai buna decizie. Sper sa iti fie bine acum!