Vixen Studio sau Heylux? Care e cel mai bun studio de videochat din Iasi?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
EricaK

La ce criza economica este acum, crezi ca le mai pasa lor de contracte si legalitate? :) Daca au cateva fete sa le faca bani ca sa nu moara de foame este bine.
AlexandraD

EricaK;n46382 wrote: La ce criza economica este acum, crezi ca le mai pasa lor de contracte si legalitate? :) Daca au cateva fete sa le faca bani ca sa nu moara de foame este bine.

Asa este, important este sa mai traiasca de undeva.
Smaranda

Nici cu igiena nu stau prea bine cei de la Vixen. Imi povestea cineva ca la baie se sterg cu acelasi prosop zile la rand si modele si traineri.
AlexandraD

Smaranda;n46510 wrote: Nici cu igiena nu stau prea bine cei de la VivaDiva. Imi povestea cineva ca la baie se sterg cu acelasi prosop zile la rand si modele si traineri.

Daca nici de igiena studioului nu sunt in stare sa aiba grija, imi pot imagina ce grija pot avea de modele. In fine.
Adela

Vixen a ajuns sa fie o casa cu cateva camere unde mai stau online cateva fete chinuite.
No avatar
Lorena

Adela;n46701 wrote: Vixen a ajuns sa fie o casa cu cateva camere unde mai stau online cateva fete chinuite.

Ooo, vai! Eu una nu as lucra acolo.
Smaranda

Nah.. fiecare cu ce are si cu ce poate oferi.
LauraT

Smaranda;n46510 wrote: Nici cu igiena nu stau prea bine cei de la Vixen. Imi povestea cineva ca la baie se sterg cu acelasi prosop zile la rand si modele si traineri.

Eu am lucrat la Vixen acum ceva ani in urma ...
Nu e mereu vina studioului pentru faptul ca e mai murdara toaleta lor decat una publica de la piata ...
Mai sunt si fete care nu trag apa , se piaptana si lasa par in chiuveta , o murdaresc de fond de ten si nu o curata , pun picioarele pe wc si murdaresc si lasa asa ...
Toate astea le-am vazut cu ochii mei din pacate .
Nu e obligat studioul sa aiba femeie de serviciu care sa verifice baia dupa fiecare utilizare si sa o curete daca e necesar ...
Si fetele ar trebui sa respecte regulile minime de igiena si sa pastreze curatenia pe care o gasesc .
FlaviaC

LauraT;n46921 wrote:

Eu am lucrat la Vixen acum ceva ani in urma ...
Nu e mereu vina studioului pentru faptul ca e mai murdara toaleta lor decat una publica de la piata ...
Mai sunt si fete care nu trag apa , se piaptana si lasa par in chiuveta , o murdaresc de fond de ten si nu o curata , pun picioarele pe wc si murdaresc si lasa asa ...
Toate astea le-am vazut cu ochii mei din pacate .
Nu e obligat studioul sa aiba femeie de serviciu care sa verifice baia dupa fiecare utilizare si sa o curete daca e necesar ...
Si fetele ar trebui sa respecte regulile minime de igiena si sa pastreze curatenia pe care o gasesc .

Buna, Laura! Din punctul meu de vedere partea aceasta de igiena tine de studio. Pana la urma ce studio nu isi permite o menajera si lasa modelele in astfel de conditii? Inteleg ca anumite fete sunt neglijente, dar totodata studioul ar trebui sa ia masuri. Parerea mea! Nu sa fie asa lasa-ma sa te las. Nu mi se pare in regula, fara suparare.
Adela

Laura, eu zica ca desi este Vixen, un studio de mult uitat ar trebui sa iti ofere niste conditii pentru munca depusa acolo. Pana la urma trebuie sa ai castigat si tu si studioul.
Scrie răspuns