Discutii intre modele

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
loveme

pozele merg incarcate doar de ei pe liveijasmine?
No avatar
loveme

Limba engleza o cunosc destul de bn...problema e ca voiam sa stiu daca pot incarca poza de pe pc
Nord

Poti incarca poze de pe PC doar ca cei de la LJ au cerinte mari in ceea ce priveste calitatea pozelor, ei vor o anumita calitate si rezolutie pt acele poze iar daca pozele tale nu se incadreaza ti le resping din start! Incearca sa citesti totusi acel wiki ca o sa gasesti acolo date exacte, eu nu colaborez cu ei si din pacate nu pot sa-ti spun exact ce caracteristici trebuie sa aiba acele poze!
Mult succes!
Live Cams | Live Sex |
No avatar
loveme

ce web folositi mai exact?si ce parere aveti despre logitech c920?
No avatar
loveme

la ce te referi cand spui sa castigi $$$ frumosi,mai exact cam ce sume sa pot sa-mi fac o parere
No avatar
loveme

Dragii mei multumesc pentru unele sfaturi de o luna fac videochat de acasa si pot spune ca am facut primii 2500 $......
No avatar
hba57

film documentar

Buna ziua la toate fetele
Pentru un film documentar in toată lumea noi căutam fete din România
Care ar dori sa povestească despre stilul de viața ,experiența si gândurile despre domeniul de model in fata camerei web.

Noi căutam fete spirituale ,deștepte si cu onestitate care pot povesti din punctul lor unic de vedere despre lumea fetelor de camera web. Toate fetele care sunt interesante sunt invitate sa contacteze pe Alex si sa se consulte cu noi la nr.
O312-294-690 sau pe adresa de email hbubu57@gmail.com
No avatar
ella

No avatar
ella

hi! here you find me to talk http://www.bree.ro/mixaela.php
No avatar
analis

buna fetelor,am o camere logitech 920,si nu stiu ce trebuie sa fac ca sa imi apara HD pe myfreecams imi apare video standard,mentionez ca sunt noua si am tot cautat dar nu reusesc,daca stie cineva apreciez:*
Scrie răspuns