Promovare pe prima pagina

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Ann

Fetelor stiu ca ati mai intrebat de cum se poate urca pe prima pagina pe Chaturbate, si daca se poate. Tocmai am incercat https://www.solution4models.com/romanian Ce credeti? Se poate, si nu e reclama este doar pur ajutor. Cine este implicat si vrea castigurile fetelor dupa prima pagina, eu zic sa dea un search.(Valabil pentru mai multe site uri) gasiti acolo mai multe detalii. Thanks @R3ALLxXx and keep up the good work
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Ann

Up! Pentru fetele interesate care nu au gasit topicul
No avatar
Chillyourheart

Mare teapa e un trafic fake care nu ajuta cu nimic .ba chiar te poti trezii cu ban permanent daca folosesti asa ceva .
Ann

Chillyourheart;n46654 wrote: Mare teapa e un trafic fake care nu ajuta cu nimic .ba chiar te poti trezii cu ban permanent daca folosesti asa ceva .

Uite ca eu am stat 6 ore pe prima pagina.Nici nu ma intereseaza cum, atat timp cat merge. Eu zic sa te abtii de la comentarii daca nu stii despre ce este vorba. Niciodata nu as fi facut o reclama fake la ceva ce nu ar fi adevarat/probat inainte, eu nu sunt un “alt cont fals” dupa forum DAR, cum mereu exista si un “dar”...cine are trafic de calitate nu il vinde pe mai nimic
Ann

Chillyourheart;n46654 wrote: Mare teapa e un trafic fake care nu ajuta cu nimic .ba chiar te poti trezii cu ban permanent daca folosesti asa ceva .

Se pare ca mai ai multe de invatat la capitolul asta, nu stii nici pe aproape pe cat pretinzi. Absurd eu sa spun ceva “palpabil” ca cineva sa vina sa spuna ca nu are cum. Nah, asa e cu voi conspirationistii astea.
No avatar
Chillyourheart

Ann;n46656 wrote:

Se pare ca mai ai multe de invatat la capitolul asta, nu stii nici pe aproape pe cat pretinzi. Absurd eu sa spun ceva “palpabil” ca cineva sa vina sa spuna ca nu are cum. Nah, asa e cu voi conspirationistii astea.

Nici nu ma cunosti si iti dai cu parerea . Eu cred ca tu nu stii despre ce e vorba, nu am zis ca nu are cum , am zis ca e fake si iti poti lua si ban pentru asta . da fiecare intelege ce vrea.

PS : nu e de mirare ca ai probleme cu site ul...
Ann

Chillyourheart;n46660 wrote:

Nici nu ma cunosti si iti dai cu parerea . Eu cred ca tu nu stii despre ce e vorba, nu am zis ca nu are cum , am zis ca e fake si iti poti lua si ban pentru asta . da fiecare intelege ce vrea.

PS : nu e de mirare ca ai probleme cu site ul...
Deci pana la urma nu mai “e teapa” ? Eu am dat un pont, e la alegerea fiecaruia. Ar trebui ca TU sa incepi sa iti pui intrebari daca nu te ai gandit niciodata ca majoritatea fetelor dupa prima pagina au sisteme in spate. Daca Maricica din Cucuietii din Vale nu stie, nu inseamna ca nu e adevarat. Am spus ca am incercat, nu ca colaborez, eu lucrez o zi pe saptamana nu toata lumea se incadreaza. PS: (in cazul in care iti faceai probleme) azi mi au fost rambursati tokensii lipsa in cont :))
No avatar
JasminJo

Ann, site ul de care mentionezi e valabil si pentru site uri premium gen streamate, etc? Adică ajuta la promovare si pe streamate?
Ann

Din pacate nu. Strict in legatura cu promovarea este valabil din cate stiu, de Chaturbate, Cam4 si Stripchat. Site uri freemium
Ann

JasminJo;n46664 wrote: Ann, site ul de care mentionezi e valabil si pentru site uri premium gen streamate, etc? Adică ajuta la promovare si pe streamate?

Din pacate nu. Strict in legatura cu promovarea este valabil din cate stiu, de Chaturbate, Cam4 si Stripchat. Site uri freemium
Scrie răspuns