Chaturbate issues

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Ann

De cateva zile imi face Chaturbate probleme de tot felul. De la faptul ca ma scoate din room de 8474 ori, blureaza camera, imi da erori, se incarca greu si azi nu mi a luat bani pe privat timp de 20 min.A incasat doar primele 3 minute,noroc ca nu faceam nimic si in timpul acela membrul dadea tips. Sunt singura?
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Golden

Stai pe obs sau direct pe site?
ava

Da de vreo saptamana la fel pagina se incarca foarte incet am lag si nu e de la internet am incercat si cu upc si e la fel de doua zile nu pot deschide privatul apare pvt show declined i am scris suportului nu a raspuns inca!Cred ca toata lumea foloseste obs ,eu il folosesc pe toate site urile!
Ann

Posibil sa faca ei schimbari la site, mi s a mai intamplat de a lungul timpului, doar ca e deranjant sa ma loghez iar si iar sa ma conectez sau “an error occurred” dar sa nu imi dea banii pe privat...desi trecuse perioada obligatorie pe care o am fixata la privat, lui tot ii arata ca trebuie sa petreaca timpul ramas. Urat ca nu raspund si fac pe “mortul in papusoi” doar nu pot spune ca e vina lor ca o sa para ca imi datoreaza ceva.De acum o sa fiu mai atenta si asa va sfatuiesc si pe voi!
issabelle

Banii de pe privaturi se pot recupera daca trimiteti email si explicati ce s-a intamplat. Eu am patit si am scris durata aproximativa a privatului cu costul per minut si mi-am primit banii dupa ce au verificat
Ann

issabelle;n46630 wrote: Banii de pe privaturi se pot recupera daca trimiteti email si explicati ce s-a intamplat. Eu am patit si am scris durata aproximativa a privatului cu costul per minut si mi-am primit banii dupa ce au verificat

Multumesc [USER=4077]issabelle[/USER] ,tocmai de aici vine si frustrarea mea, ca am dat mail sa intreb ce se intampla si pur si simplu nu mi au mai raspuns. Nu mi s a mai intamplat pana acum indiferent cat de puerila ar fi fost intrebarea mea. Foarte urat
issabelle

Ann;n46634 wrote:

Multumesc [USER=4077]issabelle[/USER] ,tocmai de aici vine si frustrarea mea, ca am dat mail sa intreb ce se intampla si pur si simplu nu mi au mai raspuns. Nu mi s a mai intamplat pana acum indiferent cat de puerila ar fi fost intrebarea mea. Foarte urat

nu stiu.. eu nu am avut problerme din astea cu ei. mereu mi-au raspuns la emailuri
No avatar
axa

Eu nu reușesc să folosesc obs ,pe chatturbate se blochează,iar pe altele merge in reluare.Conteaza camera sau ....eu am Logitech 9000
Scrie răspuns