Studiouri de videochat serioase din Iasi

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Cecilia

Cine sau ce este acest LCM? Nu am auzit niciodata de asa ceva :o
Smaranda

Cecilia;n46554 wrote:

Si eu vreau sa ma angajez cat mai repede. Am nevoie urgent de bani.

Daca vrei sa incepi de undeva, cred ca cel mai bine te-ai informa despre fiecare studio cate putin si la final te programezi la cateva interviuri care ti-au atras atentia. Parerea mea :)
No avatar
Lenuta

Cecilia;n46566 wrote: Cine sau ce este acest LCM? Nu am auzit niciodata de asa ceva :o

Este un studio deschis pe Sararie. Sunt exclusivisti Flirt4Free. Din ce am auzit nu e cine stie ce de capul lor. Din toate site-urile, Flirtul ofera cel mai mic procentaj. Nu stiu daca ii convine cuiva sa lucreze pe 29%, practic pe mai nimic. Acum cum stie fiecare.
Cecilia

Ce inseamna mai exact procentaj de 29%, cat da studioul sau cum ? Nu stiu foate multe despre asta si inainte de a face o alegere, vreau sa ma asigur. Multumesc!
Adela

Cecilia;n46597 wrote: Ce inseamna mai exact procentaj de 29%, cat da studioul sau cum ? Nu stiu foate multe despre asta si inainte de a face o alegere, vreau sa ma asigur. Multumesc!

Si eu am lucrat o perioada scurta pe Flirt4Free. Site-ul ofera 29% din care trebuie sa imparti cu studioul. Nu prea este convenabil.Plus ca trebuie sa stai o perioada sa iti faci orele online, dupa care apare si traficul. Mie cel putin nu mi s-a potrivit acest site, acum nu pot sa spun la fel despre alte fete.
Adela

Cherry;n46537 wrote: Buna, fetelor! Sunt mai noua pe aici. Sunt la facultate si avand in vedere ca fac majoritatea orelor online, ma gandeam sa imi gasesc ceva de lucru. Nu am experienta in domeniu, insa ma descurc binisor cu engleza. Cred ca as avea suficient timp pentru un job, plus ca am nevoie si de bani. Ma puteti ajuta cu cateva sfaturi? De unde as putea incepe ? Va multumesc!

Hei! Eu as putea sa iti recomand sa mergi la Heylux la interviu. Am vazut din reclamele care imi tot apar ca ofera 80% in primele 3 luni, ceea ce mai mult decat ok si fara sa fac vreo aluzie. Eventual daca nu iti place acolo, poti sa incerci si la alte studiouri. Na, mie Heylux mi se pare destul de ok, acum vezi si tu. Succes!
Cherry

Adela;n46602 wrote:

Hei! Eu as putea sa iti recomand sa mergi la Heylux la interviu. Am vazut din reclamele care imi tot apar ca ofera 80% in primele 3 luni, ceea ce mai mult decat ok si fara sa fac vreo aluzie. Eventual daca nu iti place acolo, poti sa incerci si la alte studiouri. Na, mie Heylux mi se pare destul de ok, acum vezi si tu. Succes!

Pare destul de convenabila oferta. O sa ma interesez putin. Multumesc! Va tin la curent.
Adela

Cherry;n46606 wrote:

Pare destul de convenabila oferta. O sa ma interesez putin. Multumesc! Va tin la curent.

Da, nu ai nimic de pierdut. :p
Trainer Heylux

Cherry;n46606 wrote:

Buna, Cherry! :) Daca te intereseaza o colaborare cu studioul nostru sau sa afli mai multe detalii in ceea ce priveste colaborarea cu noi, atunci ne poti contacta la acest numar: 0744337711. De asemenea daca nu esti pe deplin decisa, te asteptam cu drag la sediul nostru, doar sa il vizitezi si sa iti faci o parere. O zi minunata sa ai!
Trainer Heylux

Studio6;n46614 wrote: Sugeram modelelor sa citeasca de doua ori contractul inainte de a-l semna si sa nu se bucure de prima de angajare sau ce alte sume de bani li se ofera la inceput deoarece daca cumva nu se vor intelege partile, vor ajunge sa munceasca o luna degeaba sau o perioada determinata pana cand studioul respectiv isi va recupera banii altfel acestia pot intenta proces impotriva lor. Am auzit fel si fel de probleme intampinate la toate aceste oferte imbatabile:)) (1000 euro la angajare, 500 lei pentru interviu etc). Ah desigur, interesati-va d epenalizari ca uneori ajungi sa faci 1000 $ / payment si dupa te trezesti ca ai penalizari de 300 $.
Noi nu avem penalizari! functionam pe alt principiu dar care nu implica acest proces de a retrage bani din incasarile modelului!
Cu stima, echipa S6 !

Buna, tuturor! As dori sa specificam faptul ca nu oferim sume la interviu sau sa promitem dupa un anumit timp de colaborare, o suma. In primul rand la Heylux se colaboreaza legal. Asa inseamna contract legal de munca ( se poate verifica la Anaf pentru vechime). De asemenea in contract nu se specifica postul pe care il ocupi sau firma care te angajeaza, tocmai pentru ca nu dorim ca modelele noastre sa aiba probleme pe viitor.Nu este un contract de colaborare care nu se poate verifica, nu utilizam carduri Paxum si nici un contract cu drept de autor cum utilizeaza alte studiouri. :) In ceea ce priveste oferta noastra, da, este reala, 80% pentru modelele noi in primele 3 luni. De asemenea acest lucru se poate confirma la interviu sau discutand cu modelele care colaboreaza cu noi. Penalizarile nu exista. Le rugam pe modele sa se stearga cu 24 h ore, in cazul in care nu se prezinta la tura. De asemenea fiecare modele beneficiaza de make-up gratuit la fiecare inceput de tura, bani pentru transport, sedinte foto gratuite, cursuri pentru engleza si cursuri de dezvoltare personala. La unele studiouri nu sunt specificate asemenea beneficii sau nu exista.

Sunteti binevenite oricand pentru a va convinge de cele enumerate mai sus.
O zi minunata sa aveti!
Scrie răspuns