Studiouri de videochat serioase din Iasi
Am inteles ca in pandemie a mers de minune videochatul din ce stiu. Normal ca pentru multe fete, femei maritate sau aflate in diverse situatii asta este calea mai usoara. Pana sa fie pandemia nu erau atatea studiouri deschise ci doar cele pe care toata lumea le stie sau a vazut cel putin o reclama. Acum apar din senin tot mai multe. O sa fim orasul cel mai speciaizat in videochat. Normal ca se profita de toata situatia asta si rasar precum "ciupercile dupa ploaie".
Studio6;n46512 wrote: Parerile sunt impartite, dar vorba multa saracia omului
), va asteptam la un interviu daca doriti si o sa va lamuriti pana atunci daca vorbim in general si bagam pe toti in aceeasi oala nu rezolvam nimic.Cum discutati voi despre studio-uri este ca si cum ar discuta alti oameni despre modele, si nu in modul pozitiv, de asta va stam la dispozitie si va asteptam la o discutie fata in fata. Toate cele bune si o seara frumoasa! #backtowork
De curiozitate, pe ce site-uri lucrati ? M-ar interesa si pe mine un job in domeniu.
De curiozitate, pe ce site-uri lucrati ? M-ar interesa si pe mine un job in domeniu.
Buna, fetelor! Sunt mai noua pe aici. Sunt la facultate si avand in vedere ca fac majoritatea orelor online, ma gandeam sa imi gasesc ceva de lucru. Nu am experienta in domeniu, insa ma descurc binisor cu engleza. Cred ca as avea suficient timp pentru un job, plus ca am nevoie si de bani. Ma puteti ajuta cu cateva sfaturi? De unde as putea incepe ? Va multumesc!
Cherry;n46537 wrote: Buna, fetelor! Sunt mai noua pe aici. Sunt la facultate si avand in vedere ca fac majoritatea orelor online, ma gandeam sa imi gasesc ceva de lucru. Nu am experienta in domeniu, insa ma descurc binisor cu engleza. Cred ca as avea suficient timp pentru un job, plus ca am nevoie si de bani. Ma puteti ajuta cu cateva sfaturi? De unde as putea incepe ? Va multumesc!
Buna, Cherry! Sfatul meu este sa te informezi mai bine de pe forum, google sau alte surse despre mai multe studiouri, dupa care sa te programezi la cateva interviuri. Mult succes!
Buna, Cherry! Sfatul meu este sa te informezi mai bine de pe forum, google sau alte surse despre mai multe studiouri, dupa care sa te programezi la cateva interviuri. Mult succes!
- AlexandraD
EricaK;n46381 wrote:
Eu una nu am mai auzit nimic de acest studio..
O prietena de a mea a fost contactata de catre Flirt4Free sa mearga la LCM Studio de pe Sararie. I-au spus ca daca se duce la LCM Studio ii da 70% procentaj. Daca asa isi atrag ei modelele, va puteti da seama cat de seriosi sunt sau cat de multe modele atrag. Studiurile astea noi folosesc diverse metode numai sa aiba modele. Penibilllll.
Eu una nu am mai auzit nimic de acest studio..
O prietena de a mea a fost contactata de catre Flirt4Free sa mearga la LCM Studio de pe Sararie. I-au spus ca daca se duce la LCM Studio ii da 70% procentaj. Daca asa isi atrag ei modelele, va puteti da seama cat de seriosi sunt sau cat de multe modele atrag. Studiurile astea noi folosesc diverse metode numai sa aiba modele. Penibilllll.
Cherry;n46537 wrote: Buna, fetelor! Sunt mai noua pe aici. Sunt la facultate si avand in vedere ca fac majoritatea orelor online, ma gandeam sa imi gasesc ceva de lucru. Nu am experienta in domeniu, insa ma descurc binisor cu engleza. Cred ca as avea suficient timp pentru un job, plus ca am nevoie si de bani. Ma puteti ajuta cu cateva sfaturi? De unde as putea incepe ? Va multumesc!
Si eu vreau sa ma angajez cat mai repede. Am nevoie urgent de bani.
Si eu vreau sa ma angajez cat mai repede. Am nevoie urgent de bani.
AlexandraD;n46551 wrote:
Pe bune? Mai lucreaza fetele pe Flirt4Free? Nu prea am mai auzit pe nimeni sa lucreze pe acest site, am crezut ca a si disparut.
Pe bune? Mai lucreaza fetele pe Flirt4Free? Nu prea am mai auzit pe nimeni sa lucreze pe acest site, am crezut ca a si disparut.
- AlexandraD
Smaranda;n46555 wrote:
LCM Studio, mai nou Studio 20 si care mai sunt, toate sunt pe Sararie. Parca e asociatia videochatului acolo.
LCM Studio, mai nou Studio 20 si care mai sunt, toate sunt pe Sararie. Parca e asociatia videochatului acolo.
- AlexandraD
Pentru mine este dubios faptul ca acest studio LCM Studio isi pune adminii de la site sa fure sau mai bine zis sa le ademeneasca la ei. Asta inseamna ca ei ca studio nu sunt capabili sa atraga fete noi. Parerea mea.
AlexandraD;n46561 wrote: Pentru mine este dubios faptul ca acest studio LCM Studio isi pune adminii de la site sa fure sau mai bine zis sa le ademeneasca la ei. Asta inseamna ca ei ca studio nu sunt capabili sa atraga fete noi. Parerea mea.
Si eu sunt de aceeasi parere, Alexandra. Ce prestanta au ei in fata fetelor, daca sunt capabli de asa ceva? Foarte urat. si in ceea ce priveste Flirt-ul, mi se pare cel mai josnic site. Pana si Chaturbate ofera mai mult ca si procentaj. Cine dumnezeu ar mai lucra pe Flirt4Free?
Si eu sunt de aceeasi parere, Alexandra. Ce prestanta au ei in fata fetelor, daca sunt capabli de asa ceva? Foarte urat. si in ceea ce priveste Flirt-ul, mi se pare cel mai josnic site. Pana si Chaturbate ofera mai mult ca si procentaj. Cine dumnezeu ar mai lucra pe Flirt4Free?