Buna. As vrea sa aflu daca cineva are aceasta problema.
Lucrez pe Mfc,Cb si Stripchat,pe toate folosesc lush. Daca vorbesc cu cineva in pm,level seetings pt lush imi apar in pm si nu mai apar in free chat. Pe mfc dupa ce da tips,nu mai arata ca lushul vibreaza n secunde,uneori nici macar nu vibreaza. In schimb pe cb imi arata si vibreaza. Dar problema cu level seetings in pm mi se intampla pe ambele. Pe stripchat imi arata cate secunde vibreaza lushul,dar imi apare level seetings al lush-ului in casuta in care trebuie sa scriu,si trebuie sa sterg inainte de a scrie ceva,ceea ce necesita timp. Niciodata nu mi s-a intamplat asa ceva. Folosesc usb bluethoot pt lush. L-am mutat in toate intrarile usb din laptop,am dezinstalt lovense browser si lovense conect,si instalat din nou... nici o schimbare.
Se mai intampla cuiva?
Lovense Lush probleme
Chillyourheart;24024 wrote: incearca sa cureti cache ,coockies , update flash player . verifica level settings in extensia de lush din lovense browser .. acelea sunt cele reale care apar pe chat cand iti vibreaza lush ul. cu usb nu ai treaba din moment ce jucaria se conecteaza.
Level settings l-am verificat. O sa curat cache si cookies. Flash player isi face update automat. Mersi
Level settings l-am verificat. O sa curat cache si cookies. Flash player isi face update automat. Mersi
Hello everyone Folosesc lush toy de la inceputul aparitiei sale si pana acu o saptamana aproximativ nu am avut nicio problema cu el.Nu am idee de ce extensia lovense imi blocheaza pagina de la browserul lovense si nu doar de la browserul lovense ci si chrome si mozilla, adica nu mai pot folosi extensia lovense pe nici un browser ca mi se blocheaza tot!Daca dezactivez extensia lovense pot folosi fara probleme orice browser dar ofc ca nu mai pot conecta Lush toy pe MFC ( doar acolo sunt online).Am trimis +10 emailuri la lovense support si inca nu am primit un raspuns pentru a rezolva aceasta problema, ultimul lor raspuns suna asa: "Sorry to hear that the issue persists.This is very unsual,I have forwarded it to our software engineers to further investigate the issue so they can come up with a solution."Ah am uitat sa mentionez ca am incerc sa ma loghez si de pe alt pc si am aceeiasi problema cu extensia lovense. As vrea sa stiu daca se mai confrunta cineva cu aceasta problema, sau daca are cineva idee ce ar putea fi in neregula!
Hei! Sunt noua aici, atat pe forum cat si in domeniul videochat si nu am vrut sa deschid alt topic, am zis sa scriu aici in topicul asta cu probleme legate de Lush. Eu am lush 2, cumparat acum o luna din sex shop si folosit aproximativ 3 saptamani. Dupa cum am zis, sunt noua si nu m-am mai confruntat cu problemele lushului pana acum, cert este ca ieri l-am scos de la incarcat si mufa era neagra, de atunci nu il mai pot incarca iar pe cutia lushului scrie made in china. Rog orice fata care a aschizitionat aceasta jucarie, in special cumparata de pe site ul lor lovense.com sa imi spuna daca pe cute scrie la fel ca pe a mea ‘made in china’ si daca a mai avut aceasta problema pentru ca nu mi se pare normal sa ma confrunt cu asa ceva dupa 3 saptamani de utilizare. M-am mai consultat cu cineva care mi-a spus ca e posibil sa fie fake
. Astept un raspuns, multumesc anticipat!