Vixen Studio sau Heylux? Care e cel mai bun studio de videochat din Iasi?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Smaranda

Chillyourheart;n46096 wrote: noroc cu voi ce va mai place sa faceti reclama la studio altfel n-ar stii fetele ce sa aleaga :))

Nu cred ca a pus cineva " mergeti acolo, stiu eu sigur ca va fi bine" ... Da na, se pare ca nici sa iti spui o parere nu poti. Chiar si asa, pe buna dreptate, cine mai lucreaza la Vixen ? Poate doar fetele incepatoare care sunt mai usor de atras :p
No avatar
Elyss

Numai un model care habar nu are ar mai lucra la Vixen...
AlexandraD

Din punctul meu de vedere e dus de mult Vixen. Daca mai au cateva fete e bine.
Smaranda

AlexandraD;n46126 wrote: Din punctul meu de vedere e dus de mult Vixen. Daca mai au cateva fete e bine.

Cine stie. Baga free chat la greu. Mai au ceva prin Bucium din ce stiu. Erau faimosi atunci cu acel afis prin tot Iasul, acum nu siu cu ce ar mai putea atrage, daca mai atrag.
FlaviaC

Nu stiu daca mai este Vixenul, insa da am auzit si eu ca mi au ceva numit studio in Bucium sau langa Spiridon la o vila. Nu colaboreaza legal, din ce stiu.
Reny113

Un alt studio fantoma, as putea spune.
Smaranda

Daca vreti sa lucrati intr-o vila undeva sus pe unde, puteti merge la Vixen. Cu siguranta dispuneti de toate conditiile necesare.
No avatar
Lorena

Mai merge cineva la Vixen in ziua de azi?
Patrycia

Eu una nu cred...S-au retras de mult. Hai sa zic ca poate fetele care nu stiu se mai duc, insa cred ca lucreaza la negru.
FlaviaC

Sunt unele care cred ca este bine sa lucrezi asa. Insa nu poti sa stii ce probleme pot aparea pe viitor.
Scrie răspuns