Discutii intre modele

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Nord

O fi fost vreun private pe skype unde e la mica intelegere si poti sta si cu 100$ pe minut daca reusesti sa convingi pe gineva sa-ti dea!
Live Cams | Live Sex |
oana

Ha! Nu, n-a fost pe skype, Nord! A fost pe un site :P
Styl...mai intereseaza-te, exista site-uri unde modelul isi pune ce pret doreste... nu imi place sa vorbesc aiurea, deci asa cum nu-ti pun eu vorbele la indoiala, am sa te rog frumos si respectuos sa te abtii si tu, da?
oana

barcelona;387 wrote: wow pe ce site se lucreaza cu 20$pe minut?mi se pare foarte tare.
Oana ai facut suma asta de curand ?

Barcelona, suma asta am facut-o cu vreo 2 luni in urma...
oana

Ma iei cam repejor si ma pierd :)) Daca e sa ne punem experientele pe hartioara(pardon, forum) experienta mea s-ar putea s-o cam bata pe a ta... si nu, n-am de gand sa laud aici, aici e un simplu topic care se numeste(din cate vad eu) "discutii intre modele".
L-am laudat intr-un topic deschis special pentru asta... daca erai chiar asa experimentat, cum te lauzi ca esti, ai fi stiut... ;)
Goodluck and lots of $$$!
No avatar
loveme

Buna

Am si eu o rugaminte,vreau sa ma apuc de videochat de acasa.Am gasit un anume studio care se ocupa cu asta si observ ca nu are nr de telefon.Precizez ca ma vb pe mess stiti cumva de acest site www.videochat-deacasa.com?Dati mi niste sfaturi legate de acest job videochat
No avatar
loveme

oana;17 wrote: Aici vom vorbi despre toate cate-n luna si in stele, despre videochat si nu numai... B-)

Buna spune mi te rog si mie situl
No avatar
loveme

fetele am o intrebare.daca lucrez cu un studio si eu vreau sa renunt,ca sa pot lucra pe cont propriu de acasa,imi mai pot face cont pe acele situri de ex livejasmine,mfc?
No avatar
utopic

loveme;423 wrote: fetele am o intrebare.daca lucrez cu un studio si eu vreau sa renunt,ca sa pot lucra pe cont propriu de acasa,imi mai pot face cont pe acele situri de ex livejasmine,mfc?

Depinde de site, de obicei da. Nu o sa mai folosesti aceleasi nick-uri si e posibil sa pierzi o parte din clientii fideli pe care ii aveai pe contul de studio.
No avatar
loveme

hy

As mai avea o intrebare,cum imi fac cont pe mfc?
No avatar
loveme

pe livejasmine nu mi accepta poza
Scrie răspuns