PFA-Acte in regula

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
AC007

300 lei fara sediu social, fără contabil si fara actele la notariat.. unsediu social pt PFA este între 900 si 1600 lei pe an..
No avatar
AC007

Dacă vrei să dai ochii cu cei care fac astfel de PFA.uri si ai timp de drumuri duce undeva la 1600 minim cu tot cu procură notarială si specimen de semnatura + contabil.. Eu am preferat să pun pe cineva să alerge si am făcut doar 2 drumuri la notariat.. Restul mi.au venit direct acasă ce am avut să semnez
Oldshadow

Buna ziua,cum a spus si un coleg/colega mai jos exista un prag al unei sume ei nu raporteaza 1000 euro care iti intra tie in cont pragul a fost mutat anul trecut sau acum 2 ani la 10.000 euro din clipa aia orice tranzactie a fost urmarita de asta daca cumparati o masina si costa 12.000 euro va trebui sa faceti transfer bancar ca aceii bani sa fie impozitati
No avatar
AC007

Te duce 300 dacă ai sediu social ceea ce majoritatea persoanelor nu au.. Firmele cer între 900 si 1600 pe an pentru sediu social. După asta sunt taxele de înființare care variază între 300 si 600 lei. Pe lângă asta mai sunt 2 acte la notariat care costa 160 sau 220 lei(depinde de notariat). Pe lângă cele enumerate se recomanda un contabil pentru a sta liniștiți. Aici în general am găsit ca ar costa 150 lei lunar. În mod normal dacă apelezi la o astfel de firma ai de făcut cam 5 drumuri în total. Eu am găsit o cunoștință care cu 2100 lei mI.a rezolvat tot mai puțin deplasarea până la notariat. Mi.a adus acte si tot unde am vrut eu sa ne întâlnim. M.a dus si la notariat cu mașina.. Dacă mă ocupam singura de tot m.ar fi costat 400 lei actele + sediu social? + contabila.. dacă se ocupa o firma m.ar fi costat 1600 lei cu totul inclus Dar aveam de făcut drumuri la notariat si la firmă.. Pentru 500 lei în plus mi s.a părut super combinație să stau acasă sau sa fiu chiar dusa cu mașina..
No avatar
Myke_anne

De unde si pana unde ca Anaful este pus pe modele? Numai aberatii ... lucruri de genul asta doar de la studiouri va pot spune. Nu au cum sa monitorizeze o tranzactie de pe paxum pe numele tau in contul tau bancar... paxum poate folosi si un prieten ca sa iti dea un imprumut
No avatar
Alexys94

Enorm de mult...:(
No avatar
Vicious

Hello! De anul acesta vreau sa declar veniturile ca persoana fizica. Am inteles ca pana pe 15 iulie 2018 este termenul pt depunerea declaratiei unice, apoi ANAF ul emite decizia de impunere pt venitul inregistrat in 2017. Presupun ca, termenul de plata fiind anul viitor, cota de impozit este cea de acum, 10%. Ce n-am inteles exact este daca depunem tot atunci si declaratia pt estimarea veniturilor ce se vor incasa in 2018....
No avatar
Vicious

Intre timp m-am edificat, se pot depune declaratii in tot cursul anului 2018 privind venitul estimat, iar pana la 15 martie 2019, trebuie sa si platim impozitul pe estimari....a patit pana acum cineva ceva ca nu si-a declarat veniturile? ca parerile sunt impartite...
No avatar
Rico

Salutare.Si-a făcut cineva de aici PFA in acest domeniu?Ma intereseaza si pe mine acest lucru si as dori sa aflu unele informații.Se poate si in privat.Multumesc.
No avatar
jo77

Buna seara, ma poate indruma cineva cum exact sa intru in legalitate? Eu fac de acasa, de foarte multi ani..vreau sa stiu daca imi fac pfa, pot fi verificata dinainte? Cum sa fac mai exact? Eu nu primesc banii in nici o banca din Romania. Am tot citit si vad pareri foarte diferite si sunt foarte confuza, cum si ce trebuie sa fac. Eu as plati si dinainte taxele doar sa fiu linistita..dar nu stiu daca este posibil. Multumesc mult oricui ma poate indruma.
Scrie răspuns