Heylux sau Studio 20, care studio este mai competitiv in Iasi?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Smaranda

Din ce am mai auzit nu sunt corecti nici cu banii. Cica au fost fete care au plecat si trebuia sa le dea banii, nu au primit nimic. Ba ca nu ai facut nu stiu ce, ba ca trebuia sa ai atat ca sa iti dam banii...chestii din astea
No avatar
Elyss

Mai, din punctul meu de vedere la Studio 20 se duc doar fetele care nu au mai lucrat in domeniu. Cele care au lucrat de acasa sau chira de la alte studiouri nu sunt asa usor de prostit. La interviu se dau cateva detalii si e normal ca nu ai timp si nu reusesti sa citesti tot contractul lor stufos. Abia pe parcurs afli ca defapt nu e asa. Mi se pare o mare prostie.
No avatar
Elyss

Daca mai au 5 fete, e bine.
FlaviaC

Elyss;n46082 wrote: Mai, din punctul meu de vedere la Studio 20 se duc doar fetele care nu au mai lucrat in domeniu. Cele care au lucrat de acasa sau chira de la alte studiouri nu sunt asa usor de prostit. La interviu se dau cateva detalii si e normal ca nu ai timp si nu reusesti sa citesti tot contractul lor stufos. Abia pe parcurs afli ca defapt nu e asa. Mi se pare o mare prostie.

E de la sine inteles ca nu sunt asa de wow precum pare. Daca le pleaca si fetele, clar ca nu le pleaca de bine ce le este. E bine ca ii reprezinta seriozitatea :D
Smaranda

FlaviaC;n46092 wrote:

E de la sine inteles ca nu sunt asa de wow precum pare. Daca le pleaca si fetele, clar ca nu le pleaca de bine ce le este. E bine ca ii reprezinta seriozitatea :D
Numai chestii dubioase la Studio20, si contractul lor cu drept de autor unde fetele nu stiu ce semneaza ca si cum ai fi proprietatea lor. Nu mai zic de faptul ca incepi munca la ei si iti iei banii peste 2 sau 3 luni peentru prima perioada. O mare tampenie. Ce fac asa fetele alea bara bani 3 luni cand ele au nevoi? Nu mai zic ca exista un fel de recuperare a turei daca lipsesti si se programeaza cica, alte prostii. Vor sa faca ei cumva sa nu iei un ban.
Eliza313

Elyss;n46082 wrote: Mai, din punctul meu de vedere la Studio 20 se duc doar fetele care nu au mai lucrat in domeniu. Cele care au lucrat de acasa sau chira de la alte studiouri nu sunt asa usor de prostit. La interviu se dau cateva detalii si e normal ca nu ai timp si nu reusesti sa citesti tot contractul lor stufos. Abia pe parcurs afli ca defapt nu e asa. Mi se pare o mare prostie.

Asa cred si eu, numai fetele care nu stiu despre videochat merg la Studio20.
Eliza313

Smaranda;n46102 wrote:
Numai chestii dubioase la Studio20, si contractul lor cu drept de autor unde fetele nu stiu ce semneaza ca si cum ai fi proprietatea lor. Nu mai zic de faptul ca incepi munca la ei si iti iei banii peste 2 sau 3 luni peentru prima perioada. O mare tampenie. Ce fac asa fetele alea bara bani 3 luni cand ele au nevoi? Nu mai zic ca exista un fel de recuperare a turei daca lipsesti si se programeaza cica, alte prostii. Vor sa faca ei cumva sa nu iei un ban.

Este evident ca nu primesti nici un ban. Tot tu iti platesti sedintele foto, tu investesti .. si la final vezi ca nu ai plecat cu nimic. Timp pierdut aiurea! Si recuperarea asta, ce inseamna mai exact? Iti poti recupera orele online ? Sau..?
AlexandraD

Din ce stiu de la o fata recuperarea respectiva se face in ziua ta libera, insa nu mai stiu exact..daca nu faci nu stiu ce suma sau nu ajungi la suma de x, nu iti mai da nimic. O sa mai vorbesc cu fata respectiva si aflu mai exact.
Smaranda

Mda..nimic nou la Studio 20. Sunt mana in mana cu NightProwl. A fosto amica de a mea la interviu la NightProwl, dupa ce a renuntat la colaborarea cu Studio 20 si nici bine nu a iesit de la interviu ca deja stia tot poporul ce s-a discutat la interviu. Ce confidentialitate nu exista asa ceva la Studio 20. Ei stiu doar sa te prosteasca si multe cad in plasa lor.
Eliza313

Nu stiu, insa trebuie sa nu fii intreg la minte sa colaborezi cu Studio20, parerea mea. Atatae fete pacalite, atatea persoane care spun ca nu este ok, dar nah..
Scrie răspuns