In Romania cunosc situatia. Pur si simplu am citit o informatie gresita aici si acesta este motivul pentru care am intrebat. Nici mie nu mi s-a parut logic sa pierzi banii. Multumesc pentru raspuns!
Mai exact, gasisem aceasta postare: "Postat în original de Arilena Vezi post
https://www.cosmopayment.com/
Sa ma corecteze cineva daca gresesc din cate am citit in termeni si conditiile emitentului de card spune asa:
1 daca pierzi cardul pierzi si bani care sunt pe el , cardul este un bun asemeni cash-ului o data pierdut ai pierdut si bani de pe el. ..... "
cosmo payment
-
Chillyourheart
Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu cei la support , orice problema ai tu cu cardul cu ei o rezolvi . Ti-am dat link cu comisioanele lor. Daca l-ai pierdut ii anunti , o sa il blocheze si o sa iti trimita altul
Buna,
Tocmai am venit de la ATM si spre marea mea surpriza nu am putut scoate absolut deloc bani de pe cardul Cosmo-Aveam o suma mica, undeva la 160$ , am incercat sa scot de la Libra, Raiffasen si Brd-toate imi afisau acelasi lucru'' fonduri insuficiente''-desi evident, am 168 dolari pe card. Aveti idee ce se intampla? Mai are cineva problema asta? Stiu ca s-au luat ieri banii pe anumite site-uri, as aprecia daca cineva mi-ar spune cand/daca a putut scoate, si cat/de la ce banca....citisem prin alte posturi de limitari ale bancilor dar totusi....sa nu poti sa scoti 700 ron de la Raiff sau Libra care erau printre cele care nu aveau nicio problema mi se pare foarte ciudat.
Ciudat este ca si in urma cu o saptamana, am patit ceva similar, dar atunci dupa indelungi incercari, am reusit partial sa scot-desi la Libra nu mi-au dat voie 1200, la Raiff am reusit 1150.
Iar acum, astazi sa patesc treaba asta....
Chiar nu inteleg ce se intampla-vad ca nimeni nu a comentat nimic deci asta oarecum ma ingrijoreaza si mai tare cumva-oare sunt doar eu in situatia de fata?
Mersi.
Tocmai am venit de la ATM si spre marea mea surpriza nu am putut scoate absolut deloc bani de pe cardul Cosmo-Aveam o suma mica, undeva la 160$ , am incercat sa scot de la Libra, Raiffasen si Brd-toate imi afisau acelasi lucru'' fonduri insuficiente''-desi evident, am 168 dolari pe card. Aveti idee ce se intampla? Mai are cineva problema asta? Stiu ca s-au luat ieri banii pe anumite site-uri, as aprecia daca cineva mi-ar spune cand/daca a putut scoate, si cat/de la ce banca....citisem prin alte posturi de limitari ale bancilor dar totusi....sa nu poti sa scoti 700 ron de la Raiff sau Libra care erau printre cele care nu aveau nicio problema mi se pare foarte ciudat.
Ciudat este ca si in urma cu o saptamana, am patit ceva similar, dar atunci dupa indelungi incercari, am reusit partial sa scot-desi la Libra nu mi-au dat voie 1200, la Raiff am reusit 1150.
Iar acum, astazi sa patesc treaba asta....
Chiar nu inteleg ce se intampla-vad ca nimeni nu a comentat nimic deci asta oarecum ma ingrijoreaza si mai tare cumva-oare sunt doar eu in situatia de fata?
Mersi.
BUna, voi de unde va scoateti banii in mom asta, Ing stiu ca are limita de 900/tranz/ Banca Romaneasca mie nu mi-a mai dat banii de vreo 2 luni, iar mai nou nici Libra nu mi-a dat sapt trecuta 1250....deci nu stiu daca are limita sau care e aceasta ....dar ideea e ca e clar ca tot ceva de genul. Deci cam ce mai ramane? Aveti ideee de ce s-au introdus aceste limite? Ms.
Si eu tot de la ING scot momentan, tot 900/tranzactie si doar 5 tranzactii pe zi. Am incercat la BRD si mi s-a blocat cardul in bancomat fara a face vreo retragere. Iar la BCR la bancomat, imi transforma din dolari in lire, apoi in lei si am refuzat tranzactia. Apoi nu am mai incercat la alte banci, am ramas la ING.
Ellena;n46129 wrote: Si eu tot de la ING scot momentan, tot 900/tranzactie si doar 5 tranzactii pe zi. Am incercat la BRD si mi s-a blocat cardul in bancomat fara a face vreo retragere. Iar la BCR la bancomat, imi transforma din dolari in lire, apoi in lei si am refuzat tranzactia. Apoi nu am mai incercat la alte banci, am ramas la ING.
Buna seara,
La cec nu merge de scos ?
Buna seara,
La cec nu merge de scos ?