useri pentru videochat pe chaturbate ?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
danielag95

Buna,
Nu stiu daca am postat unde trebuie, daca am gresit scuzati-ma dar este prima data cand postez o intrebare in vreun loc pe internet..
Am o problema la care sper sa gasesc ajutorul aici, printre voi.
Lucrez ca model la un studio din Bucuresti (nu dau numele , nu vreau sa fac reclama), am lucrat 3 ani si ceva la acel studio, pana saptamana trecuta, cand datorita unor discutii, am hotarat sa plec si sa fac pe cont propriu.
Acum, am o mare problema cu contul de chaturbate. Inainte, cand eram la studio, din cate am auzit de la celelalte fete si discutii, adminii de acolo aveau un program special sau ceva de felul asta si bagau la fete cate 1000 sau 2000 de trafic pe fiecare model, eu aveam intotdeauna peste 800 1000 de trafic in camera, si eram pe pagina 3 de obicei..sau in cel mai rau caz pe pagina 4. Si faceam bani destul de bine, pot sa zic.
Acum, de cand lucrez de acasa, am fost nevoita sa imi fac alt cont , am verificat contul, poza de buletin, stiti si voi procedura...Problema este ca nu am mai mult de 20 30 de oameni in camera si abia daca fac ceva bani, este mult mult mai slab decat la studio.
Vreau sa va intreb si sa va rog, daca aveti un program pentru trafic sa ma ajutatai si pe mine o perioada si apoi pot sa va si platesc , nu este problema. Dar momentan nu imi permit sa dau bani pe program...Am cautat pe google si am vazut ca sunt unele siteuri care ofera asta dar nu am reusit sa il gasesc gratuit nicaieri.

daca ma poate ajuta cineva, as fi recunoscatoare.va pup!
No avatar
ama1995

Buna , iti recomand DivaTraffic , find si singurul de acest gen pe care il stiu , find si usor de utilizat . 100 euro - 1000 tks , depinde cum ii folosesti si cati membri vrei sa ai in camera .
Sa nu crezi ca te ajuta cu ceva , iti trimite doar membrii gray (boti in mare parte) .
P.S : Daca mai stie cineva alta metoda , e bine venit sa ne ajute :D
No avatar
Chillyourheart

Cum poti sa recomanzi ceva ce nu ajuta la nimic ?! :))) Terminati cu aberatiile astea si nu mai visati la cai verzi pe pereti daca vrei sa ai trafic totul tine de model ce faci tu pe camera si cum atragi , iar ca si promovare o faci in mediul online , retele sociale , siteuri adult .Daca nu intelegi ce inseamna jobul de model nu ai decat sa arunci cu bani aiurea sperand la fat frumos pe cal alb.
No avatar
danielag95

ama1995;n46006 wrote: Buna , iti recomand DivaTraffic , find si singurul de acest gen pe care il stiu , find si usor de utilizat . 100 euro - 1000 tks , depinde cum ii folosesti si cati membri vrei sa ai in camera .
Sa nu crezi ca te ajuta cu ceva , iti trimite doar membrii gray (boti in mare parte) .
P.S : Daca mai stie cineva alta metoda , e bine venit sa ne ajute :D

am gasit ce folosea studioul meu pentru modele lor dar nu pot sa il descarc fara plata. acesta este programul www.unuro.com
poate cineva il are gratuit sa imi bage si mie trafic 1 saptamana si platesc ?

multumesc
No avatar
Chillyourheart

danielag95;n46011 wrote:

am gasit ce folosea studioul meu pentru modele lor dar nu pot sa il descarc fara plata. acesta este programul www.unuro.com
poate cineva il are gratuit sa imi bage si mie trafic 1 saptamana si platesc ?

multumesc

Se pare ca nu ai inteles nimic din ce am scris sau doar vrei sa faci reclama la site ul ala care oricum e o mare teapa. Daca ar exista ceva real ar cumpara toate si tot nu ar ajuta cu nimic.

PS vezi ca te cam contrazici , zici ca nu vrei sa platesti pe site dar vrei sa platesti pe altcineva , nu crezi ca e un pic dubios ?
No avatar
danielag95

Chillyourheart;n46020 wrote:

Se pare ca nu ai inteles nimic din ce am scris sau doar vrei sa faci reclama la site ul ala care oricum e o mare teapa. Daca ar exista ceva real ar cumpara toate si tot nu ar ajuta cu nimic.

PS vezi ca te cam contrazici , zici ca nu vrei sa platesti pe site dar vrei sa platesti pe altcineva , nu crezi ca e un pic dubios ?

eu nu am 500 de dolari sa cumpar de pe site . am nevoie sa folosesc 1 saptamana maxim sa vad daca fac mai multi bani si platesc din profit. numai reclama la site nu fac eu...am nevoie de progrmaul ala sau altul sa bag trafic. asta e tot .
stiu ca studiourile folosesc programe sa ridice modelele...toate studiourile au asa ceva, fara nu se poate sa ajungi in pagina 1
LauraT

danielag95;n46023 wrote:

eu nu am 500 de dolari sa cumpar de pe site . am nevoie sa folosesc 1 saptamana maxim sa vad daca fac mai multi bani si platesc din profit. numai reclama la site nu fac eu...am nevoie de progrmaul ala sau altul sa bag trafic. asta e tot .
stiu ca studiourile folosesc programe sa ridice modelele...toate studiourile au asa ceva, fara nu se poate sa ajungi in pagina 1

Eu te asigur ca se poate . Si sa te si mentii acolo . Munca constanta si seriozitate . Fa-ti un program ca la studio si respecta-l . Vei face bani fara sa investesti in programe si alte bazaconii .
Scrie răspuns