PROBLEMA CU PAYPAL! AJUTOR

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Erika0001

Buna ziua, colegi. Am un membru care mi-a trimis niste banuti pe paypal pentru prima data, insa i a trimis ca si cumparator, din cate am inteles acum paypal colaboreaza intens cu e-bay. Banii sunt in asteptare si ei tot ma pun sa adaug tracking number sau sa marcheze cumparatorul ca a primit produsul, insa lui nu i apare o astfel de optiune. Ei spun ca daca nu s probleme in 21 de zile banii ii voi avea in balanta automat.. multi spun pe forumuri ca e scamatorie si ca nu mi voi mai primi banii.. are cineva idee ce pot face? s-a mai intalnit cineva cu o astfel de situatie? mULTumesc mult pt eventualele raspunsuri
No avatar
Chillyourheart

buna , cel mai bine ar fi daca primesti bani pe paypal sa le spui sa ii trimita ca gift . asa iti intra imediat . Nu ai decat sa astepti cele 21 de zile ,e foarte probabil sa ceara un refund ca nu si-a primit "produsul" cumparat daca el nu marcheaza ca fiind ok tranzactia . mai ales daca si asteapta ceva in schimbul acelei sume cel mai bine ai rabdare sa stii sigur ca ai banii in cont .plus de asta ai grija sa nu mentioneze nimic legat de showuri sau chestii de adult ca o sa iti inchida contul.

o zi buna
No avatar
Anonim1111

Recomand sa nu faci nimic in schimbul acelor bani pana nu ii primesti in cont :)
Scrie răspuns