Explicație ANAF cont

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Alina1989

Bună!
am o dilema și mă întrebam dacă s-a mai lovit cineva de problema asta.
Doresc să cumpăr un apartament, l-am rezervat și urmează să merg la notar în câteva zile, sa facem contractul de vânzare -cumparare și să achit suma de 45.000€, suma pe care o am in contul meu . In ultimii 4-5 ani mi am depus in cont aproximativ 1000€ euro lunar, ajungând acum la suma aceasta.
Tranzacția o sa o fac din contul meu in contul dezvoltător ului imobiliar care îmi vinde apartamentul.
​​​​​​acum mă întreb dacă voi fi luată la întrebări despre provenienta banilor, sau daca se sesizează ANAF
Mă gândesc că au mai fost persoane care au cumpărat cu bani cash. Cum ați procedat? Mulțumesc!
Nord

Sincer nu cred ca este cineva care iti poate raspunde concret la intrebare! Cert este ca ANAF o sa afle de tranzactie in momentul in care o sa verifice agentia imobiliara sau daca tranzactia o sa fie raportata de cei de la banca dar asta nu inseamna neaparat ca o sa te ia pe tine la intrebari! Oamenii fac economii in diverse moduri, lucreaza la negru in strainatate si dupa isi cumpara case , crezi ca pe toti vine fiscul sa-i intrebe de unde au ei bani? Din pacate cum am mai spus nimeni nu iti poate garanta ca nu o sa fii luata la rost sau dimpotriva ca o sa fii! E un risc pe care trebuie sa ti-l asumi!
Live Cams | Live Sex |
Scrie răspuns