Eu am cardul Unionpay comandat de mult l am activat dar nu l am folosit niciodata
intr un final am gasit
ca Alpha bank si euro net accepta acest card.
ps: cine la folosit
ce limita are este ok comision ?...
Paxum Card Sepa Blocat
Foloseste cineva, Skrill ? E tot un card ?E cumva si asta blocat sau va fi blocat ?
Ce sa facem acum? Iar m ati speriat , sa punem platile pe asteptare si cum sa ne miscam mai repede, ce carduri sa mai facem, ca sunt satula deja de ac job, in f an apare altceva.
Ce sa facem acum? Iar m ati speriat , sa punem platile pe asteptare si cum sa ne miscam mai repede, ce carduri sa mai facem, ca sunt satula deja de ac job, in f an apare altceva.
-
Chillyourheart
Larisa21;n45045 wrote: Deci, sa comandam, noul card de la Paxum?
Cosmo putem folosi? Sau va avea aceeasi soarta?
Poti folosii in continuare si paxum doar ca momentan sunt probleme cu cardul sepa , ai si alte variante de a scoate banii .
Depinde pe ce site uri stai nu toate au cosmo , dar paxum e pe majoritatea , nu avem de unde sa stim ce se va intampla cu orice metoda de plata .
Indiferent ce folositi cel mai sigur e sa nu va tineti banii in cont , sa nu apara surprize.
Cosmo putem folosi? Sau va avea aceeasi soarta?
Poti folosii in continuare si paxum doar ca momentan sunt probleme cu cardul sepa , ai si alte variante de a scoate banii .
Depinde pe ce site uri stai nu toate au cosmo , dar paxum e pe majoritatea , nu avem de unde sa stim ce se va intampla cu orice metoda de plata .
Indiferent ce folositi cel mai sigur e sa nu va tineti banii in cont , sa nu apara surprize.
Raul2727;n45425 wrote: Se pare ca sau rezolvat problemele noastre cu paxum card sepa..Functioneaza normal..
Am vazut ca e activ si se pot face plati online, am incercat sa retrag de la bancomat , dar nu mergea acum 2 zile, acum merge sa retragi?
Am vazut ca e activ si se pot face plati online, am incercat sa retrag de la bancomat , dar nu mergea acum 2 zile, acum merge sa retragi?
-
Anonim1111
A reusit cineva sa retraga peste 1000 lei de la bancomat ...? eu nu reusesc sa scot mai mult de 1000 lei .. nici din mai multe tranzactii , imi da mesajul : tranzactia solicitata a fost refuzata de catre banca dvs...