Paxum, concluzie finala.

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Anonim1111

Grey2000;n45230 wrote: Este deranjat tot sistemul asta. Prin eft, care i comisionul si in cat timp ajung banii? Sunt probleme daca transfer la ing? Eu cand ajung acasa, in 2 zile, o sa incerc acest card union pay sa vad daca-i chiar atat de rau pe cat se zice, ca l am, doar nu l am activat si o sa anunt aici care-i situația cu el. Se stie sigur ca doar la un singur atm se pot scoate bani de pe cardul Uninonpay? Este o informație oficiala? Si in final, banii de pe sepa se mai pot recupera sau ii consider pierduți?

Mail de la Octav : " Buna, daca vrei sa retragi banii tai din paxum pe cardul revolut trebuie sa faci withdraw to external card nu eft.

cardul unionpay este diferit si poate fi folosit in romania la atm euronet doar nu la orice bancomat.

mersi "

eu am transferat prin eft pe un card bcr , vineri seara si i-am primit astazi dupa 16 :00 . Comision 5$, la cursul de 4.22

l-am intrebat tot in acest mail pe domnu' octav de banii ramasi pe card si efectiv nu a zis nimic , s-a facut ca ploua ! deci ii pot considera pierduti !
No avatar
Ninanina

Da. Doar la euronet merge. Ar fi trebuit sa mearga si la bancomatele alphabank dar nu merge da erori. Ia si suna la ei cum am sunat si eu. Am vb 10 minute cu paxum +18663474781 si te lamuresc ei
No avatar
Grey2000

Si la euronet chiar sunt asa nesimțite comisioanele precum se vorbeste?
No avatar
Ninanina

Da. Scrie euronet atm pe youtube, pe google, chiar si pe fb si vezi. Eu una m am minunat sa vad ca unuia pt 200 lei i-a luat comision 198 de lei. Adica aproape 100%. Cica difera de la bancomat la bancomat, zona, sector, etc . Astia de la euronet sunt cunoscuti pt scammuri
No avatar
Anonim1111

intra pe topicul experienta mea cu paxum recente , ultimile pagini si au spus acolo cateva persoane care au deja cardul ca au incercat sa scoata bani .
No avatar
Chillyourheart

Anonim1111;n45219 wrote: Eu una sincer , mi-as dori ca toate site-urile sa isi gaseasca o alta banca cu care sa colaboreze pentru plati si sa ne mai lase cu rahatul asta de paxum ca numai probleme au !

In primul rand paxum nu e banca . e mai mult un serviciu de plati online . Da se pare ca deja incepe sa degenereze iar forumu cu mii de intrebari despre un subiect , cititi si voi ce se discuta nu postati aceleasi intrebari

In al doilea rand dupa mintea ta de unde ar putea Octav sa stie ce se intampla cu cardul Sepa . Probleme sunt cu wirecard cei care au emis cardurile nu cu paxum.

https://www.marketwatch.com/story/ex...ns-2020-06-23?

e chiar atat de greu sa gandesti un pic sa cauti o sursa de informare ?!

Plus ca trebuia sa va invatati deja banii nu se tin pe carduri de genul asta.

Din punctul meu de vedere paxum nu are nici o vina , ei si-au facut treaba si o fac in continuare. iti poti scoate banii prin wire eft comision de 5$ pana o sa inceapa sa emita alte carduri.
No avatar
octav@paxum.com

Salut,
Paxum nu are nici o problema si pentru ca nu vrem ca userii nostri sa sufere sau sa piarda bani am decis sa avansam noi banii nostri si sa asteptam noi sa recuperam banii de la wirecard. Emailurile se trimit si toata lumea va primi instructiuni cu documente de semnat ca sa dea paxum banii acum si sa nu asteptati dupa wirecard.
mersi
Nord

Eu am o intrebare de ce nu faceti retrageri EFT? Comisionul e doar de 5$ si se pot retrage undeva la 30000 lei zilnic iar cursul de schimb este de cele mai multe ori mai bun decat la banca!
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Cornelia

Pentru ca nu toata lumea vrea sa vada banca din romania banii plus sau inchis conturi la ing si bt
No avatar
Erika0001

Hy , eu folosesc union pay de cand mi s a demagnetizat aiurea cardul sepa lunile trecute. Scot de la Euronet.. ideea e ca nu inteleg cursul. Joi mi l a dat cu 4.08 ron dolarul, cat dadea si pe sepa si duminica cu 3,6 ron.. e o prostie de card, nu pti face plati online, nu poti face plata POS.. plus ca bancomatele euronet nu sunt asa des intalnite.. mai foloseam monese inainte doar ca nu mi convenea comisionu , si acum am vreo -30 euro pe el.. in rest era bun ca era si contactless si euro il ddea la 4,84, cursul actual..
Scrie răspuns