Epay

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Ann

Lucrand simultan pe mai multe site uri, observ ca metoda de plata pe care o au in comun este ePay(Service). Insa nu am auzit pe nimeni aici vorbind despre. Are cineva o informatie? Este o varianta buna si de incredere, comisioane ceva, orice?
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Cornelia

EU am aplicat la ei sincer nu vad nici o solutie asa ca am aplicat si la cosmo si noul card paxum sa nu mai raman in pom daca unul din ele nu mai merge
Sara.delicious

Epayments cine il foloseste ? Ma poate ajuta imi fac cont si imi comand cardul atasez cardul la paxum sau fum procedez care sunt comisioanele limita etc...
Ann

Sara.delicious;n45177 wrote: Epayments cine il foloseste ? Ma poate ajuta imi fac cont si imi comand cardul atasez cardul la paxum sau fum procedez care sunt comisioanele limita etc...

Nu incerc sa te induc in eroare, dar la o simpla cautare pe forum se spune ceva de genul ca Epayments si ar fi incetat colaborarea cu site urile de profil.
Sara.delicious

Ok
epayservice este altceva?
Ann

Sara.delicious;n45179 wrote: Ok
epayservice este altceva?

Evident. Doar ca din ce citesc review urile lor, procesul de acceptare a cererilor este unul destul de lent. Se pare ca este nevoie de buletin, pasaport, si doua facturi pe numele tau emise de furnizori diferiti. Binenteles ca nu m am incadrat dar totusi am incercat.
Scrie răspuns